PRIČALO SE O AFERI SA STANIJOM! On ulazi u Zadrugu 5 da napravi haos, a ako se i Dobrojevićeva pojavi sa kojom nije u dobrim odnosima, nastaće karambol!
Printscreen

Nedavno se završila četvrta sezona rijaliti programa "Zadruga", a već se uveliko spekuliše ko će se od učesnika naći u petoj. S obzirom na to da je Veliki šef najavio da je ovo poslednja sezona ovog TV formata i da produkcija već radi na pripremi novog projekta, mnogi su poželeli da se nađu u Beloj kući u septembru.

Za sada produkcija nije otkrila ime nijednog budućeg učesnika. Kristijan Golubović i Kristina Spalević spomenuli su da bi ušli u petu sezonu, ali samo pod uslovom da se zajedno nađu u velelepnom imanju u Šimanovcima. Ni Sanja Stanković nije isključila mogućnost da ponovo uđe u rijaliti.

Bivši maneken Relja Mišić, koji je dovođen u aferu sa Stanijom Dobrojević, će se navodno ove jeseni useliti u Belu kuću. Posle nekoliko prethodnih najava učešća u rijaliti programima, ovog puta će se zaista pojaviti.

Prema tvrdnjama izvora bliskom Relji, on je sklopio dogovor sa čelnicima pomenutog rijalitija. Odlučio se na taj korak jer želi, pred kamerama da govori o svom ni malo lakom detinjstvu, o ljubavnim aferama, kao i o skandalu vezanom za narkotike, o čemu su ove godine mediji i pisali. 

Rijaliti će biti još zanimljiviji ukoliko se na imanje useli i pomenuta starleta, sudeći po tome da nisu ostali u dobrim odnosima.

Oglasila se Tara Simov nakon raskida i ovom porukom jasno stavila do znanja da je između nje i repera gotovo! Više o tome OVDE.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading