SVI SU MISLILI DA ĆE TO BITI MIŠEL! Dragana šokirala izborom omiljene osobe, neočekivana odluka zadrugarke zatekla je sve ukućane!
Printscreen

Dragana Mitrović izabrana je za ovonedeljnog vođu, pa je odlučila da malo zaprži čorbu svom bivšem prijatelju

- Mišel je danas malo popio, pa je meni prišao i rekao da me ne mrzi. Ali to je rekao i Miljani, neka ustaju oboje. I Minu ću podići, jer je i njoj nešto šaputao. Samo da kažem Mišelu da ga ne mrzim, te da može da sedne - poigrala se Dragana.

- Potrčci će biti ova nova devojka, Jelena, i Ša. Ta priča je sada zanimljiva - odlučila je Dragana.

- Pun mi vas je ku*ac više, neće biti nikakve priče! Neću da me spajaju više. Obećavam vam da ćete dobiti najjaču priču - vikao je Ša.

- Nisam iznenađena, svejedno mi je, sve što pričamo ovde, možemo pričati i tamo. Nenade, nemoj da se pecaš! - govorila mu je Jelena.

- Ne možete da dobijete nove ljubavne priče, nisam ja lik koji ulazi i zaljubljuje se tako. Jelena, jeftini su, ja sam prema njima ovakav, jer oni to zaslužuju - besneo je reper.

SVI SU MISLILI DA ĆE TO BITI MIŠEL! Dragana šokirala izborom omiljene osobe, neočekivana odluka zadrugarke zatekla je sve ukućane!

Printscreen

 

Nakon odabira potrčaka, Dragana Mitrović je imala priliku da odabere i omiljenu osobu.

- Ja sam negde tamo pitala Maju, ona je bila u fazonu da će da vidi kako je sa Janjušem, tako da, Nataša će biti omiljena, ja nikoga neću da čekam - rekla je Dragana.

- Nisam iznenađena, prijaće mi da se sklonim od ovih smradova i prljave sobe - dodala je Nataša.

Zadrugari raskrinkali Jovanu misicu, otkrili njeno pravo lice, Stefan od muke nije znao šta će, pa spomenuo Ivu Grgurić! Više o tome OVDE.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading