Stanija Dobrojević Kristijan Golubović
YouTube/printscreen
Stanija Dobrojević Kristijan Golubović

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen
Stanija Dobrojević

Pink.rs

Foto: Pink.rs

Kako nam je rekao, budući da je ona potpisala ugovor sa televizijom „Pink“ i da će se uskoro i sama useliti u belu kuću, ne želi da se njenoj porodici nešto desi dok je ona u rijalitiju.

- Rijaliti će trajati do leta naredne godine, a Stanija ne želi da razmišlja dok je unutra šta je sa njenom porodicom, da li im neko preti ili ih napada, ili ne daj bože povredi na bilo koji način. Ne želi da je strah sputava i sprečava da bude ono što jeste, te da uzmiče pred Golubovićem - ispričao je izvor blizak starleti.

Ovaj njen zahtev će, kako smo saznali, proći izvesne provere, u postupku će biti saslušani mnogi svedoci, kao i Kristijanovi ljudi, procenjivaće se ozbiljnost njihovih pretnji, kao i njihove namere.

Kristijan Golubović saslušanje

ATA Images

Foto: ATA Images

Podsećanja radi, Stanija Dobrojević je tužila Kristijana Golubovića zbog toga što je on njoj lično pretio smrću. Rekao je da će je ubiti on, ili neko njegov, te da je spreman da za to delo robija 40 godina, međutim na saslušanju u policiji, Golubović je izajvio kako se šalio.

- Kada počne da pada rejting, ja im ga dižem. Lupim tako nešto, zakucam ga do kraja i svi zarađujemo pare, i „Pink“, i ja i svi. Naravno da nisam mislio ozbiljno, to sam sve uradio zarad šou-programa - govorio je bez blama i trunke savesti Golubović.

Stanija, koja je takođe u to vreme bila pozvana da da svoj iskaz pred sudom, kada je ugledala Kristijana, odbila je da izađe iz svog automobila. Preko svog advokata je izdejstvovala da je saslušaju samu, za sedam dana.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (2)

mimi

24.10.2020 22:26

E jadna li si!!Ko te tera da se kačiš sa svima?Shvati da te je vreme pregazilo,a ti i dalje misliš da si devojka!

Snežana

24.10.2020 23:22

Garantovano laže, ne bi li prikupila koji poen na kontu njega, jer je postala neinteresantna