Era Ojdanić
YouTube/Printscreen

era ojdanić

Era Ojdanić

YouTube/Printscreen

Era Ojdanić, Foto: YouTube/Printscreen

- Ja imam 50 godina i u životu nisam čula za tu Snežanu. Eto... Danas svaka šuša može da uđe u rijaliti i predstavi se kao Erina rođaka. Sramota me je kad čujem da je robijala i da je bila u belom roblju. Kalja nam prezime, a i ne znamo ko je ta žena. Ovo je strašno šta se radi, moj tata će biti šokiran", ispričala je Erina ćerka Milica, a pevač se nadovezao rečima:

Snežana Ojdanić

Printscreen/YouTube

Snežana Ojdanić, Foto: Printscreen/YouTube

- Čuo sam da je ta žena ušla, ali sam šokiran da je ostavila moj kontakt da je podržavam. Pošto ne znam ko je u pitanju, zvao sam neke rođake da se raspitam. To što se isto prezivamo ne znači da smo brat i sestra. Bože sačuvaj!

- Raspitivao sam se ovde po Crnoj Gori, jer sam došao da poplaćam poreze i račune, i saznao sam da ta Snežana lepo peva i da joj je brat pevač. Eto, po muzičkoj liniji možda i jesmo rod, ali toliko dalek da se i ne poznajemo. Pa, ja ne mogu da živim od poziva, svi me zovu da me ispitaju ko je ona, pa kako je robijala, pa zašto je tetovirana i muškobanjasta - dodao je revoltirano Ojdanić.

- Ma, idi, bre, toliko me nisu zvali ni kada sam koronu imao i ležao u bolnici. Ne mogu da objasnim ljudima da ne znam o kome me pitaju. Baš mi žena napravi problem!

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

Prijatelj

08.10.2020 08:27

Neka se Era malo raspita i da je u srodstvu i sa poznatom hrvatskom glumicom Ecijom Ojdanic, poznatom iz tv novela emitovanih i kod nas!

šane

08.10.2020 08:30

ma koga to briga!

ivanjica

08.10.2020 09:23

au faktora ero tvoja prava rodbina ne zeli o tebi ni reci nikaki si.

MAČIĆ

08.10.2020 09:32

ŠTA KAŽE ERA? KALJA MU UGLED I IME, pa pedofilčina matora treba da se brine o cvom ponašanju. SVOJ UGLED JE ODAVNO SAM SROZAO. Da je pravde u sudstvu ON BI VEĆ ODAVNO TREBALO DA BUDE IZA BRAVE. Nek se bolje raspita kod svojih silnih švalerki da nije neka rodila njegovo dete. Devojka može ladno da mu bude ćerka. Možda joj je majka dala prezime po čoveku koji joj je npravio dete. Obiljna sam. Ako ima srčku, neka urade DNK test, Svašta može biti.

semberka

08.10.2020 17:25

pa ako ti smeta sto je robijala jefina je razlika sto si ti ero trebsi 20 puta vise da robijas jer si pedofil javno zavodis maloljetnice neotesan si sirov nekulturan i pokvaren.Tvoja djeca treba da se tebe stude a ne ove nazovi rodjake Ja da imam treceg rodjaka da je takvablento ina ja bi ga se stidjela.