Kristijan Golubović
Printscreen
Kristijan Golubović

Printscreen

Foto: Printscreen

Neprijateljstvo između bivšeg robijaša Kristijana Golubovića (50) i učesnika "Zadruge" Radeta Lazića (30) traje još od rijalitija "Farma" 2015. godine.

Naime, njihov sukob je pre pet godina pred kamerama prerastao u fizički obračun, nakon čega je Kristijan diskvalifikovan iz "Farme". Tenzija između njih dvojice nije se smirila ni posle toliko godina, a početkom 2020. godine Rade je napisao ironičnu pesmu o Kristijanu, koji mu je nakon toga javno pretio.

Rade Lazić

G.Todorović/Alo!

Foto: G.Todorović/Alo!

On je zatim podneo krivičnu prijavu protiv Golubovića jer mu je, kako kaže, ugrožena sigurnost, pa je rekao:

- Tačno je da je pokrenuta tužba protiv Kristijana Golubovića, tačnije dve tužbe. Ne želim puno da pričam o tome u ovom trenutku, ali dosta je više da slušam razne pretnje i uvrede od tog kompleksaša u čije lovačke priče iz Nepričave veruje, izgleda, samo on.

- Od onog trenutka kada je moje dete i porodicu uzeo u ona lažljiva usta, rešio sam što se u narodu kaže da ga teram do "Božije kuće". Sigurno je da ćemo na sudu pored novčane naknade tražiti i zatvorsku kaznu. I ono što je najbitnije sav novac koji dobijem od ovog suđenja ići će u humanitarne svrhe - zaključio je Lazić za "Telegraf".

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Mile Jagodinac

07.10.2020 12:03

Ja sam rekao da je strvina

Lola

07.10.2020 12:52

Zanjega netreba veca kazna od Marije Kulic,kazemu tisi kriminalac na baterije on samo uzdise

jele

07.10.2020 16:20

ako istambura tomovica glasaci ce ga nagraditi.