NA STUBU SRAMA Miljana Kulić prevarila celu naciju: Podvalila lažni test za trudnoću! (FOTO/VIDEO)

Na stubu srama!

Miljana Kulić
Foto: Alo.rs

Gledaoci su imali priliku da sinoć postavljaju pitanja zadrugarima, a njih je zanimalo da li je Miljana Kulić izmislila priču o trudnoći da bi privukla Zolu?

- Da ja sam uradila test i pokazao je dve crte, ali to je bila greška! Hvala Bogu što je tako da nije pozitivan, a ja sam uradila još deset testova i ne treba mi drugo dete posebno sa ovim čovekom. Meni je tada prošlo kroz glavu šta ću dfa radim, ako jesam i drago mi je da nije tako, a da sam bila trudna ja bih uradila abortus - rekla je Miljana.

- Što se tiče onoh poruka ja nisam verovala, ali znam da ih je on pisao! A da sam ostala trudna, otišla bih na kiretažu pa makar to bilo i deseti put, daleko mu lepa kuća - dodala je Miljana.

Zadruga
Foto: YouTube/Printscreen

- Ja sam razumeo da se onma plaši, ali sam bio siguran da je trudna jer nam je rekla, da oni imaju često odnose i da završava u nju, ali nakon tog testa je situacija kakva jeste. Mislim da je ona donela od kuće pozitivan test kako bi napravila ovde pakao Zoli. Ona je taj test koristila i napolju, kako bi ga ucenjivala i slala je slike tog testa njegovim drugarima - rekao je Marko.

- Desila se situacija napolju da je mojim drugarima slala slike lažnog testa, ali ja nisam verovao i istina je bila da je lagala. Ona ovde iznosi laži, i sve izmišlja, ali ona je ta koja se time bavi i ja završavam priču sa njom - rekao je Zola.

Miljana Kulić imala je i žestok obračun sa Kristijanom Golubovićem. Detaljnije pogledajte OVDE!

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: siki
  26/11/2020 - 14:04
  Mene prevarila nije. Jadnica....
 • Korisnik: n.n
  26/11/2020 - 13:54
  i prosli put je lagala
 • Korisnik: šane
  26/11/2020 - 10:57
  budalastina, koju trpi ,, porodica i provajder i nacija,, strsno. to smo mi...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi