Filip Car
Printcreen/Youtube
Filip Car

Printcreen/Youtube

Filip Car, Foto: Printcreen/Youtube

- Situacija koja se desila između tebe i Cveleta, bila je najudarnija. Rekao si da je Cvele zaslužio šamar. Zašto? - glasilo je pitanje.

On se raspravljao sa Minom, takva je situacija bila. Uneo mi se u lice. Sve se tako desilo, i šta sad. Imao sam ranije probleme, i sa Vladimirom i sa Nikolom, obezbeđenje je reagovalo. Neću više da se dovodim u te situacije, niti ću dozvoliti da u meni budi toliko lošu reakciju. Ljudi očekuju da će Kristijan mene da urazumi i to. Ne mogu da izdržim pored nje, nemamo komunikaciju i to. Njena provokacija je stalno prisutna, ali Mina nije za vezu - rekao je Car pa nastavio:

Mina Vrbaški

Printcreen/Youtube

Mina Vrbaški, Foto: Printcreen/Youtube

Nisam možda ni ja validan za vezu, niti sam ja zreo da je izvedem na put, Ona u sebi poseduje nešto što izaziva moju najmračniju crtu. Nemam problem nii sa čim, jedva čekam da nađe dečka. Neću reagovati. Ona se i sada smeje, i to su stvari koje mene najviše isprovociraju! Ona se raspravlja sa ljudima zbog mene, kada ja kažem nešto dobro o nekome. Ona mi stalo priča da će biti baj baj preko kapije, i najbolje bi bilo da ja kada se ona nateže, i da ja napadnem Kristijana, i da me on udari, i da neko bude diskfalifikovan. I ona će se sa svima smejati. Sve sam shvatio, a juče sma joj rekao, da sam pogrešio za Cveleta, a ona me navela na to - dodao je Car, pa dodao:

I juče sa pričao sa Majom, koja je imala problem sa Minom oko stvari, rekao sam da više neću da je stavljam u usta. I tako sma rešio. Neka svi rešavaju šta imaju sa Minom, i to je to. Danas Mina ispada žrtva, a ja sam najgori mogući, i to je tako. I Đedović, i Ermina i ostalo. Svi su mi ispirali mozak dve nedelje, nikad nisam doveden u situaciju da mi jedna žena uradi tako nešto. Ne mogu da verujem da se ja na provokaciju ne mogu nasmejati, a bio sam najduhovitiji. Đedović mi je rekao da sam ja za dva meseca najomraženija osoba - rekao je Car.

- Je l' ti misliš da je Čorba Kristijanu ispao neiskren prijatelj? - bilo je podpitanje.

Ja Čorbu gotivim, smatram d je inteligentan. Smatram da nije dobro u toj situaciji, jer znamo svi Kristijanovu crtu koju ima. Ja sam Kristijanu rekao da me sklanja od nje kada uđemo u neku takvu komunikaciju. Svima sam rekao da me sklanjaju van, napolje, i što dalje od nje. Kristijan je uvek bio tu za mene, on me čovek nikada nije povredio, a sada mu kažem da uvek može da uvo da me izvede napolje, javno kažem - dodao je Car.

Filip Car

Printcreen/Youtube

Filip Car, Foto: Printcreen/Youtube

BONUS VIDEO: