PUKLA VELIKA LJUBAV Svađa Maje i Janjuša obeležila finale: Marinkovićeva oštro udarila na ljubavnika!

Strasti su se uzburkale!

Zadruga 3
 Foto: Alo.rs

Strasti su se uzburkale između ljubavnica Maje Marinković i Janjuša u noći finala "Zadruge 3". Njih dvoje su se žestoko svađali, a naš paparaco zabeležio je i taj trenutak.

- Sada pričam sa Janjušem o celoj situaciji, kako je moj tata reagovao, kada sam sada slušala njegovo izlaganja ne mogu da verujem da ne može da kaže da me voli, kao što me sada priča, nikada nisi čvrsto stao iza toga, onda ispada da ja njega jurim, on mene mar*ira, kaže da će reći sutra da li me voli. Ako me voli voleće me sada i istog trenutka, a ne sutra da me voli - pričala je Maja Marinković.

- Ostavlja prostora, kaže da se emocije nisu ugasile - viklala je Marinkovićeva.

Zadruga
Foto: Printscreen

- Znam da ne postoje nikakve šanse za pomirenje, odlično znam ja, niti želim. Sad mi Maja kaže da joj je Taki rekao da sam je ponižavao. Šta treba da pričam da je volim - rekao je Janjuš.

- Ja sam njega branila, i rekla sam da sam ga štipala i svašta radila, a drugi su govorili da je on mene ponižđavao, to naravno nije istina. Ja govorim svoje mišljenje, da ga ne volim ne bih sebi dopustila ove stvari. Jako sam ljubomorna zato što ga volim, nije trebalo da dovodi do tih situacija sa devojkama sa kojima je povezivan - istakla je Marinkovićeva.

Meni se desilo da sam nekog zavoleo, a da nekog nisam prestao da volim. Njen tata je mene nacrnio i nagrdio - naveo je košarkaš.

- Majo, ako on voli više svoju ženu nego tebe, mani se ćorava posla - rekao je Lepi Mića.

Zadruga
Foto: Printscreen

Janjuš se sada plaši da će ga Maja ostaviti pošto je čuo šta joj je Taki porčio, ali Maja njega neće tako lako ostaviti - rekla je Luna.

Ovih dana ćemo videti šta će se dalje dešavati, a u galeriji pogledajte fotografije iza kamere.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi