Toma Panić
Screenshot Youtube
Toma Panić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Toma Panić otvorio je dušu i odgovorio na nekoliko pitanja o svom privatnom životu. Mnoge zanima šta planira sa Nadeždom Biljić, kao i kog pola će biti njihovo dete.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako si se osećao kada si saznao da je Nadežda trudna i da ćeš postati otac?

 - Meni je to drugo dete, tako da nisam paničio. Nije to bauk neki, samo nove obaveze. Nadežda je ipak malo u panici, te boli je ovo, pa je ne boli ništa. Ja se nadam da će sve biti ok, da ću biti sa detetom često.

 U kakvom ste odnosu Nadežda i ti?

 - Mi smo zajedno. Nadežda je ljubomorna na moje drugarice koje poznajem odavno, ali ona to polako prihvata. Noćni život sam stavio po stani. Izađem malo, ali se vratim u dogledno vreme. Prijatelj mi nalazi stan i čim nađe neki malo ozbiljniji stan, prelazimo tamo da živimo, Nadežda i ja.

Nadežda Biljić, Toma Panić

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

 Jeste li saznali kojeg pola je beba?

 - Mojoj snajci su do osmog meseca pričali da nosi muško, a na kraju je bilo žensko, tako da ne verujem u to. Nama su rekli da je dečak.

 Kakav je tvoj utisak nakon Zadruge i da li sada pratiš rijaliti?

 - Tamo devedeset posto ljudi šmrče i pije, a svi se peru od toga. To su sve foliranti. Zadruga 3, nisam nešto ispratio, ali vidim da se svi nešto guraju, sve se vrti oko Miljane i Zole.

Toma Panić

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

 Da li su te zvali da ponovo uđeš u Zadrugu?

 - Nisam od onih koji se hvale da su ih zvali. Nisu me zvali, a da me pozovu, razmislio bih. Uđeš unutra, izađeš, sačeka te neki novac, sutra i kad budem imao to dete. Ne bi to bilo loše.

Nadežda Biljić

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

BONUS VIDEO

SNEŽANA DAKIĆ POSTROJILA ESTRADU! Pogledajte kako je u modnom žiriju ocenila Cecu, Maju Berović...