Dalila Dragojević, Miljana Kulić
Printscreen
Dalila Dragojević, Miljana Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

U Zadruzi je u toku porodični sastanak, a Kulićke po običaju vode glavnu reč. To je naravno zasmetalo Dalili koja je takođe navikla da i ona bude glavna i u centru pažnje u rijalitiju, ali joj to izgleda izmiče.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je pokušala da razotkrije Mariju i Miljanu kao folirantkinje koje uvek dobijaju sve preko reda.

"Reci za Sinišu kako si lagala da bi dobila poziv, vas dve ste dve fejkare. Preko vas dve niko nema kadra, niko nema kadra od vas dve", rekla je ona.

"Bolje čuvamo kuče nego što ti čuvaš Željka. Ti samo znaš da vređaš. Dalila se ne trese, kao ti što si se opet tresla da ti je loše, zato te iz produkcije nisu ni izveli pred kapiju. Marija je dobila poziv sa Sinišom, kada god hoće", rekla je Dalila.

"Alo ja imam poziv po ugovoru uvek", rekla je Marija.

"Bravo produkcijo, bravo kad neko može po ugovoru da ima poziv. Niko te ne želi za ženu, a neće te ni Zola uzeti za ženu", nastavila je Dalila da urla na Miljanu.

Dalila Dragojević, Miljana Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

"Ljudi umiru od smeha kada vide tebe kako glumiš da ti je loše. Glumice jedna, folirantkinjo", vikala je Dalila, a Miljana je skočila na sto i pevala u inat Dalili.

"Polako trudna si, zar nisi sad trudna", rekla joj je Dalila.

BONUS VIDEO:

Luna Đogani i Anabela u svađi?! Neće da sluša majku, svega joj je preko glave?

 

Zoran Marjanović ulazi u "Parove"! Pogledajte za koju cifru i kakve je uslove tražio

AUTOR: O.K. DATUM I VREME: 01.10.2019. 21:07 - 01.10.2019. 21:30 Najnoviji broj magazina VIP donosi ekskluzivne priče o poznatim ličnostima. Zoran Marjanović, protiv koga je treći put podignuta optužnica za ubistvo supruge Jelene Marjanović, već nedeljama razmatra ulazak u rijaliti program „Parovi", budući da mu je ponuđeno ogromna cifra kako bi u rijalitiju proveo samo mesecdana.

 

Komentari (1)

knez

02.10.2019 11:40

Sada je Dalila u pravu. Preterali su sa svojim svadjama oko trudnoće, koja možda i ne postoji. Sve su spremne da lažiraju.