Zoran Marjanović
Alo/ Masanori Jošida
Vip dodatak

Alo!

Foto: Alo!

Zoran Marjanović, protiv koga je treći put podignuta optužnica za ubistvo supruge Jelene Marjanović, već nedeljama razmatra ulazak u rijaliti program „Parovi“, budući da mu je ponuđeno ogromna cifra kako bi u rijalitiju proveo samo mesecdana. Saznaje VIP.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako izvor blizak kompozitoru navodi, Marjanoviću je rijaliti ponuda stigla nekoliko dana nakon što je održano pripremno ročište u slučaju ubistva Jelene Marjanović, na kojem se Zoran izjasnio da nije kriv.

Zoran Marjanović

Alo!/Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Dejan Briza

Nataša Radan trenutno je jedna od najaktuelnijih zadrugarki, s obzirom na to da je rešila da maksimalno skrene pažnju na sebe.

Naime, Radanova je od samog ulaska u rijaliti pokušavala da stupi u emotivni odnos s nekoliko muškaraca, ali joj to nije polazilo za rukom. Ipak, na kraju uspela je da smuva Radeta Lazića, kojeg je čak i oralno zadovoljila ispod jorgana pre nekoliko dana. Iako je tvrdila da to nije istina, pojavio se snimak njihove akcije na kojem se jasno vidi, ali i čuje da je Radanova oralno zadovoljila Lazića.

Da joj ovakvo ponašanje nije strano, tvrdi izvor VIP magazina, koji otkriva da je Nataša ranije uzimala novac za seksualne usluge, te da je oralno zadovoljavala muškarce u toaletu poznatog restorana u Beogradu.

Nataša Radan

Privatna arhiva

Nataša Radan , Foto: Privatna arhiva

Darko Lazić važi za jednu od najvećih zvezda narodne muzike, a u intervjuu za VIP magazin otkrio nam je kroz kakva je sve iskušenja prošao dok se oporavljao posle saobraćajne nezgode koja ga je umalo koštala života. Bez dlake na jeziku, Darko je progovorio o dugovima i porocima, ali nam je priznao kada planira da se oženiti svojom izabranicom Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja.

Darko Lazić

Vladimir Marković

Darko Lazić, Foto: Vladimir Marković

Na škakljiva pitanja odgovarila nam je pevačica Rada MAnojlović, a stavovima o drogama sve je nasmejala...

Rada Manojlović

e-stock

Rada Manojlović , Foto: e-stock

Više detalja i zanimljivih priča saznajte u novom broju VIP magazina koji je na kioscima svake srede. 

BONUS VIDEO:

Sloba Radanovic otkrio sve o duetu sa Lunom Đogani!

 

Hasan Dudić ide u zatvor zbog fizičkog nasrtanja na Jelenu Golubović?! Pogledajte koliko ga godina robije čeka!

AUTOR: Alo.rs/G.T. DATUM I VREME: 01.10.2019. 11:18 Ona je mnogo dobar igrač! Jelena Golubović, Foto: Screenshoot Youtube U vili gde borave učesnici "Parova" u emisiji "Roditeljski sastanak" došlo je do žestokog obračuna i vređanja između mendžerke Hasana Dudića i Jelene Golubović.