Ana i David
Screenshoot Instagram
Ana Korać i David Dragojević

e-stock

Foto: e-stock

Srboljub Subotić, stric bivše zadrugarke Aleksandre Subotić i brat Karađorđa Subotića otkrio je detalje veze Ane Korać i Davida Dragojevića. On kaže kako je Ana pristala na ulogu koju joj je dodelila produkcija u rijalitiju.

PROČITAJTE JOŠ:

"Verovatno je dobila novac za tu priču. Čak je Lepi Mića pitao šta će uraditi sa njim za par meseci, rekla je: "Ništa, otkačiću ga kao i sve do sad". Nije isključeno da se ona zaljubila vremenom u njega. Posle produkcije, na njih su počeli da utiču fanovi, koji ih verovatno plaćaju kao što su plaćali Davida i Aleksandru. To su cifre preko 5.000 evra koje su dobijali od pojedinih osoba", kaže Srboljub.

Ana i David

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Mnogi komentarišu da je glavni uzrok sukoba između Dalile, Dejana i Davida zapravo Aleksandrina "lažna trudnoća" u Parovima.

"Ta trudnoća je bila lažna. Ja sam bio zaveden u celoj toj priči i bio sam ubeđen da je zaista trudna i da se desio spontani pobačaj. Oni su odigrali igru koju je njima namenila produkcija. Produkcija je navodno rekla da se to posle prikaže kao da je bila šala, a da su David i Aleksandra nastavili da glume da je zaista postojala trudnoća. Oni su za to dobili novac", izjavio je Subotić.

NAJČITANIJE VESTI IZ ZADRUGE:

Podsetimo, Ana i David slikama i snimcima na društvenim mrežama ubeđuju fanove da njihova veza ipak prava, a nedavno su ljubav pokazali i veridbom.

Ana i David

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

BONUS VIDEO

"STVARNO IMA BOLESNIH LJUDI" Tamara Milutinović o napadu seks manijaka, ali i o momku kojeg krije!

 

Evo gde žive Ana Korać i David Dragojević! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 04.10.2019. 07:45 Ne odvajaju se. Ana i David, Foto: Screenshoot Instagram Ana Korać i David Dragojević započeli su svoju vezu pred kamerama "Zadruge 2", a iako se spekulisalo da oni neće opstati posle rijalitija, njih dvoje su uspeli sve da demantuju.