Aleksandra Subotić i David Dragojević
Printscreen
Aleksandra Subotić i David Dragojević

Printscreen

Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Od prvog dana ljubav Aleksandre i Davida pratila je Slovenka Mirela Lapanović, koja njih poznaje iz rijalitija, sada je odlučila da progovori o svim detaljima njihove veze.

Mirela Lapanović

Printscreen

Mirela Lapanović, Foto: Printscreen

Mirela je u nastavku izjavila kako je Subotićeva lagala celu naciju kada je glumila lažni abortus, a zatim je i oštro osudila što je ona gazila zastavu Srbije u obnaženom izdanju.

Aleksandra i David

printscreen

Aleksandra i David, Foto: printscreen

Lapanovićeva je istakla i kako Subotićeva nikada ne može da bude žrtva, a zatim se dotakla i supruge Aleksandra Čabarkape sa kojim je Aleksandra napravila dete dok je bio u vezi sa njenom majkom Ljubom Pantović.

"Sve je to karma Klaudije Čabarkape, jer je ona točila suze dok su joj Ljuba i Aleksandra uništavale brak, u kojem je u to vreme stekla troje maloletne dece. Jedina žrtva je tu Klaudija, a nikako Aleksandra Subotić. Za kraj lažne veridbe je isključivo kriva Sandra, a David je trpeo psihičko nasilje koje nijedan muškarac ne bi trpeo", rekla je Mirela.

 

Komentari (4)

mia

18.01.2019 18:51

Nikad muskarac nije kriv.. Kao da ga je ona silovala... Bolje da mu stavi katanac na onu stvar.. Vidi valda za koga se udala...

Sta reci

18.01.2019 23:03

Kad imas ovakve prijatelje neprijatelji ti nisu potrebni!

JAO JAO

19.01.2019 00:27

Zadnje vreme došlo. Mirela Lapanović? Ona priča o deci? Gde su njena deca? Ko o njima brine? Tigar? Zar je nije onaj Neša izvukao iz njegovih "kandži?". Pjandura, koju je silovao onaj mali kome je rijaliti sigurna kuća. pričala je da ju je pretukao, a zatim je ponovo bila sa njim. Snimak seksa sa Perovićem? Neša Vuković? Aleksandra sa 16. godina uzela nekome muža? Dragi Bože, njoj je zaista potreban psihijatar. Svakome vi dajete prostor.

sanja

19.01.2019 09:49

sto pisete-oglasila se subotickina drugarice-ovakve gluposti ne bi ni jedna drugarica izjavila....ovo je neka Davidiva "bivsa" drugarica koja se zelela promovisati slikom ,imenom i lazima na portalu....sramota...vidi se i po izgledu da joj je Suboticka uzor,dobrano si je napumpala usne da bi joj bar malo licila,sve bas smesno i jadno.....drugarice jedna o drugoj ne iznose ovakva ruzna misljenja u javnost......Alexandra vrati se i suoci ih sve sa istinom-do sada si uvek bila iskrena <3