Nadežda Biljić
Printscreen
Nadežda Biljić

Printscreen

Nadežda Biljić, Foto: Printscreen

Pročitajte još:

- Psihički sam veoma loše. Pijem lekove za depresiju, anksioznost... Lekar mi je rekao da mi se stanje pogoršalo jer mi u "Zadruzi" nisu davali dozu koja mi je propisana pred ulazak, već tri puta manju. Zbog toga sam bila agresivna, nervozna, veoma sam se loše osećala. Mogla sam da povredim sebe, ali i druge. Sada sam na specijalnom lečenju i nadam se da ću biti dobro - kaže Nadežda za "Alo!" i objašnjava da zbog lošeg psihičkog stanja mora da bude okružena ljudima koji je vole, pre svega porodicom.

Nadežda Biljić

O.K./Alo!

Nadežda Biljić, Foto: O.K./Alo!

- Ne smem nigde da izlazim. Trenutno samo spavam i jedem. Ne viđam se sa ljudima i ne razgovaram ni sa kim - kaže Nadežda.

Tužiću Jelenu i Lunu!

Biljićeva je po izlasku iz rijalitija obavila izvesne preglede i sakupila medicinsku dokumentaciju, tako da planira da je iskoristi za tužbe protiv dojučerašnjih cimerki Lune Đogani i Jelene Krunić.

 

- Produkcija mi je oprostila bežanje iz prve sezone i na tome joj hvala. Dali su mi još jednu šansu i drugi put sam ušla da taj dug vratim. Nisam u tome uspela jer mi je zdravlje bilo ozbiljno narušeno, smršala sam 10 kilograma... Nedovoljna doza lekova koju su mi davali dovela je do toga da i psihički obolim. Nadam se da će se ova situacija rešiti na obostrano zadovoljstvo i da nećemo morati sudski da se obračunavamo. To je poslednje što u životu želim i što mi treba, ali odluka je na njima. Nadam se da će neko uskoro kontaktirati sa mnom. Moj pasoš je još kod njih - kaže za "Alo!" Nadežda Biljić.

Komentari (4)

x

10.11.2018 06:56

Ovi kao trgovci ljudima drže njihove pasoše.

saj

10.11.2018 08:46

dodji kod mene ja cu da te izlecim

tuga

10.11.2018 11:55

da nije napustila ko zna sta bi se dogodilo,delovalo je jezivo kada pocne da zapomaze da hoce kuci

Goran

11.11.2018 13:28

Nije se na vreme lecila. I kada je pocela da se leci to je radila neredovno i neuredno. Posle joj drugi krivi.