MARIJA KULIĆ IMA SKANDALOZNE PLANOVE Vodiću unuka kod plastičara, neću da liči na oca Ivana!

Baka Marija ima velike planove za unuka

Marija Kulić
Marija Kulić, Foto: Alo!/O. K.

Marija Kulić ne može da podnese što njen unuk Željko liči na oca, pa tvrdi da će mu zbog toga čim postane punoletan platiti plastične operacije.

Majka Miljane Kulić ne prestaje da šokira ukućane rijalitija "Zadruga 2" a poslednja odluka izazvala je bujne reakcije, a tiče se njenog unuka Željka.

"Čim Željko napuni 18 godina, daću mu pare da se operiše. Da operiše nos i da ne liči na oca. On nema baš lep nos, a izgleda da je unuk povukao na njega i podseća na Ivana", rekla je Marija.

Ipak, nije njena odluka smao operacija nosa, ona predlaže da dečak treba da ide i na botoksiranje kad poraste. Ove ideje nisu se naročito dopale Miljani, pa se nedavno žalila cimerima u dvorištu rekavši da je Marinković veoma lep čovek i da nema potrebe da Željko menja lični opis.

"Zorice, mama kaže da Željko treba da uradi botoks. Čim postane punoletan, treba da ode kod estetskog hirurga i ro da uradi jer podseća na Ivana. Mislim da ne bi trebalo to da radi jer Ivan je lep čovek", rekla je Miljani.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 • Korisnik: Mita
  16/09/2018 - 12:09
  Baba nema nikakva prava nad detetom. Zabraniti joj da se priblizava detetu.
 • Korisnik: APEL
  15/09/2018 - 13:51
  da se UMESA CENTAR ZA SOCIJALNI RAD i da se mali Zeljko ukloni iz Zadruge i zivota porodice Kulic,koji su potpuno ne podobni da se brinu o njemu.Vec su ga unovcili.Dosta je to od njega.Zasluzuje bolje roditelje i okruzenje.
 • Korisnik: oparile se,ne opametile
  15/09/2018 - 08:10
  Na žalost pamet ne možeš ugraditi,ovim Kulićkama pare udarile u glavu i ono malo mozga iscurelo...Ako Željko bude inteligentan na oca,na stranu što je pijandura i propalitet,inteligentan je,kada napuni 18 da ode od tih kalaštura,ako ga pre ne unište, mada ,već su krenule popapučene izigravaju dame.
 • Korisnik: toponica
  15/09/2018 - 07:31
  bruko idi kuci imas jos dvoje dece sram te bilo vidi se na koga je miljana
 • Korisnik: Sasa
  15/09/2018 - 07:14
  Za godinu dana kada prodje slava necete ni za hleba da imate a kamoli za 18 godina da placate operaciju.Sve majka moze da ti kupi ali pamet nikada,zapamtite ljudi
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs