Adam Đogani
printscreen
Adam Đogani

printscreen

Adam Đogani , Foto: printscreen

Adam Đogani, bivši zadrugar i brat Lune Đogani, pobednice "Zadruge 2", odlučio je da progovori o temi koja ga već godinama izjeda. Jednom prilikom tokom boravka u Beloj kući Đogani je započeo svoju emotivnu i srceparajuću životnu priču o odnosu sa majkom. Adam je u prestonici ostao da živi sa tetkom, nakon što je njegova majka odlučila da se preseli u Nemačku i od tad njih dvoje nemaju idealan odnos, a nisu se videli već tri godine.

Ne krije da ga je majka pozvala nakon izlaska sa velelepnog imanja, ali da nije hteo da joj se javi jer je bio povređen.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ja sam joj rekao pre ulaska da pazi na tetku, na brata, kad bi mogla da mi pošalje majicu dok sam tamo, meni bi to mnogo značilo, jer to je moja mama poslala, bilo šta, čašu sa slikom našom, značilo bi mi da znam da ona misli na mene. Ona to nije uradila. Zvala je ona mene dok sam bio napolju, na svaka dva do tri meseca. Iskreno, ja imam osećanja prema njoj, želim da imam kontakt sa njom, ali osećam da je ona hladna, možda je ona izgubila osećaj, jer je ona mene mlada rodila - započeo je Adam svoju emotivnu ispovest.

Nakon što je napustio Zadrugu, Adama je majka zvala ali je on bio ljut na nju i nije želeo da joj uzvrati poziv. Tek mesec dana kasnije shvatio je da želi da čuje od nje pravi razlog zašto nije bila tu, te otkriva o čemu su prvo pričali tokom tog poziva.

Vladimir Tomović OTKRIO da se čuo sa Stanijom pre nekoliko dana, pa izneo najveću TAJNU poznate starlete!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 11.08.2019. 07:25 Šok! Vladimir Tomović, Foto: printscreen Bivši zadrugar Vladimir Tomović sinoć je bio gost u emisiji "Zadruga - Narod Pita". AUTOR: Pink.rs/J.I. DATUM I VREME: 10.08.2019. 22:55 Hit! Mina i Đekson, Foto: Printscreen Reper Nemanja Đerić Đekson bio je najveći zavodnik prve sezone rijalitija "Zadruge".

- Ona je mene nazvala i iskreno, nisam hteo da joj se javljam jedno vreme, jer sam bio ljut, ali onda sam shvatio da mi je ipak mama. Hteo sam da čujem zašto, možda je imala neki razlog, možda joj nije bilo dobro. Posle mesec dana sam je pozvao, pričali smo, ali mi ništa nije rekla, rekla je da bilo sve u redu, da je gledala. Bila je ponosna, rekla mi je da je gledala, ali da nije toliko pratila. Imaš priliku da gledaš svoje dete 24 sata, a nije. Mogla je čak i da me upozna tako, ali nije to uradila. Razočaran, da, jesam - ispričao je zadrugar.

Adam Đogani

Printscreen

Adam Đogani, Foto: Printscreen

I pored svega, Đogani bi voleo da nastavi kontakt sa majkom, te govori za naš portal da planira i da je poseti pred Novu godinu na nekoliko dana. Istakao je da je razočaran, pa smo ga upitali da li bi mogao da joj oprosti, nakon svega što se desilo.

- Naravno, majka mi je, nosila me je devet meseci u stomaku - bio je kratak Adam, a onda je dodao šta nikada ne bi mogao da joj oprosti:

- To što je ona možda nezrela, sad sam shvatio zapravo da je ona nezrela i da nema taj osećaj i to me najviše boli, a ja ne želim ništa na silu kada je to takva osoba - završio je Đogani.

 BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom