NIKO NE ZNA GDE SE NALAZI Karađorđe POBEGAO iz Zadruge! Razvalio prozor i izleteo napolje, Aleksandra molila OBEZBEĐENJE da ga vrati

Burna noć.

Karađorđe Subotić
Karađorđe Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Karađorđe Subotić pobegao je iz "Zadruge". Sinoć je u toku pitanja gledalaca, Karađorđe je bio pozvan da odgovori zašto je odbio zadatke u toku nedeljnih izazova, a reč je o lakiranju noktiju i depilaciji.

On je tom prilikom objasnio da nije želeo da izvršava zadatke koje se kose sa njegovom seksualnošću jer smatra da to nije u redu. Nakon toga su ga zadragari oštro osudili, prava među njima je bila njegova bivša žena Ljuba.

Otac Aleksandre Subotić zbog ovoga je bio revoltiran i zato je najavio da će da napustiti velelepno imanje u Šimanovicima. Spakovao stvari, izašao u dvorište dok su yadrugari raspravljali o njemu i uputio se ka prozoru koji je razvalio. Pogledajte OVDE kakvu tajnu krije Karađorđe Subotić.

 

Ćerka je pokušavala da ga ubedi da ostane i sve vreme je mislila da se Karađorđe šali, međutim kada je videla kako šutira prozor, ostala je u šoku.

"Nisi izgubio 22 več 2 honorara, a sem toga zar ćeš da me ostaviš ovde mesec dana pred kraj", rekla je Aleksandra.

Subotić je prvo izbacio svoje stvari, a zatim je i on sam izašao.

"Zdravo, dušo", rekao je Karađorđe i izašao. Aleksandra je odmah otrčala u Belu kuću kako bi zadrugarima rekla da zovu obezbeđenje. Pogledajte OVDE šta je Karađorđeva mlađa ćerka otkrila o porodici - šok detalji!

"Milane neka ide obezbeđenje da ga vrati, on je stvarno izašao", rekla je ona. Ostaje da kako će produkcija reagovati i da li će zadrugar biti kažnjen.

U nastavku pogledajte kako je Karađorđe pobegao:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi