JEZIVO! Šok priznanje zbog kog je SRBIJA ZANEMELA! Marija otkrila šta je Zola radio njenom desetomesečnom unuku! (VIDEO)

Jadno dete...

Miljana Kulić, Marija Kulić
Foto: Printscreen Youtube

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola definitivno su stavili tačku na svoju vezu, a njena majka Marija otkrila je šokantne detalje koje su radili malom Željku.

Naime, Marija je otvorila dušu i otkrila da joj se nikako nije dopalo to što je Zola finansijski koristio njenu ćerku, a onda je otkrila i šta je uradio njenom unuku, desetomesečnom Željku.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
Foto: Printscreen Youtube

"Trebali su da krenu kod nas, on je u naletu besa bacio kolica i bacio ljuljašku, onu ležaljku u kojoj pije mleko dete. Miljana kad mi je to rekla došlo mi je da dođem momentalno, da ga gurnem, da se skotrlja i tako izađe iz zgrade", rekla je Marija Kulić kroz suze u rijalitiju, komentarišući potom odluku ćerke da reskine vezu sa Zolom kao ispravnu.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
Foto: Printscreen Youtube

Pogledajte šta je još Marija otkrila:

 

Povezane vesti

 • Korisnik: blučanka
  16/05/2019 - 11:00
  Ova žena je najveći ološ. Ko je Zola da pazi tuđe dijete, pa ni majka ga ne pazi. Dijete trebe da se druži sa vršnjacima da se socijalizuje, a ne da bude zatvoreno u četiri zida i ograđenom betonskom dvorištu. U ovom slučaju je zakazala socijalna služba, ali zna se ko to onemogućava, a sve zarad gledanosti i parica. Unakazi čovjeka na pravdi Boga. Zar joj nije jasno kakvog skota je rodila. Ova porodica je zlo neviđeno. Fuj
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi