"JE*AĆU IM MATER SVIMA KAD IZAĐEM" David besan na majku i Aleksandru! Izvređao ih, pa otkrio OVO o njegovoj vezi sa Subotićevom!

Ne može da se smiri.

Biljan David
Biljan David, Foto: printscreen

David Dragojević sinoć je dobio mogućnost da se čuje sa kim želi, te je on pozvao svoju majku. Biljana je odmah počela da ga kritikuje zbog veze sa Anom Korać, a kako je to izgledalo pogledate OVDE. 

Naime, Biljana je rekla da se Ana samo igra sa Davidom, što je njega baš iznerviralo.

- Ja sam nemoćan odavde za sve što one pokušavaju napolju. Ne mogu da povežem. J*baću im mater svima kad izađem. Misle da će nekom život da upropaste, tu su se zaj*bale. Ovde moram da budem pribran. Taman je sve bilo lepo, tačno mora nešto da te čačne. Ne mogu da verujem da može tako, verovatno joj Aleksandrini prave pritisak i bombarduju - objasnio je on.

- Zato što je ona glavom u rijalitiju, moja majka ne razmišlja tako, zato nas i podržava. Oni mene krive zato što si ti srećan. Oni bi pre da prave priče nego da ti budeš srećan. Šta god da kažu, mene baš briga. Ja tebe volim - rekla je Ana.

- Ne treba niko da mi otvara oči, nisam ja retardiran. U šoku sam! J*bao me poziv. I da si ti ološ najveći, ja se ne bih pomirio sa njom. Ne bih onda bio ni sa tobom ni sa Aleksandrom napolju - zaključio je Dragojević.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi