Ruski bloger Vitalij Vigranovski
prinstcreen
Ruski bloger Vitalij Vigranovski

prinstcreen

Ruski bloger Vitalij Vigranovski , Foto: prinstcreen

Vigranovski je na svom Jutjub kanalu najavio da će pokušati da izdrži 40 dana bez hrane.

On je eksperiment započeo u martu u Moskvi, a posle deset dana se osećao loše i rekao da ga je nervirala "atmosfera grada". Još uvek nije poznato kako je pio vodu, a na svom instagram nalogu je tvrdio da ju je unosio "potapanjem".

Zato je otišao u Abhaziju i nastavio sa gladovanjem.

Posle dvadeset dana, kako je rekao, osetio je "potpuno očišćenje". Istovremeno, on je istakao da je mnogo smršao i da više nema snage za bilo kakvu fizičku aktivnost. Eksperiment je nastavio i posle 35. dana, uprkos činjenici da je "osećao da umire".

- I kako je prošlo? To je samo igra koju sam prihvatio. Vrlo je zanimljivo. Parazita više nema, nema žudnje za hranom. Telo je potpuno obnovljeno, svaka ćelija - rekao je Vigranovski.

Kasnije su njegovi poznanici pisali na društvenim mrežama da je bloger preminuo na samom kraju gladovanja, ali tačan uzrok smrti još uvek nije poznat.

Zastrašajuća je činjenica da su pratioci redovno gledali blogove koje je pokojni Rus izbacivao, i da se na njima mogli da vide jezivu Vitalijovu promenu koja je dovela do tragičnog ishoda, a niko nije reagovao!

Komentari (1)

deki

04.05.2021 11:41

Trebao je da jede, makar na silu