Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

U sinoćnjoj emisiji gosti su bili Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, i slavna pevačica Zorica Marković. Njih dvoje su sigurni učesnici "Zadruge 2", a siguran je i Mirko Gavrić, novinar koji se takođe uključio u emisiju. On je izneo neke začuđujuće priče o svom ocu i Zorici. Prema njegovim tvrdnjama, kada je bio dečak od devet godina otac ga je odveo u restoran i ostavio ga da jede kolače, dok je on otišao da seksualno opšti sa Markovićevom.

Ovo nije mnogo potreslo pevačicu, ali je Mića stao u njenu zaštitu i napao je Gavrića, koji se takođe nije previše branio. Kasnije je izneo stavove o tome kako Zorica Marković ima oralne seksualne odnose sa muškarcima u pauzama između dva bloka snimanja.

Kao i na prvu provokaciju, pevačica je ostala dostojanstvena. Voditelju je bilo malo neprijatno, ali je Zorica uzela stvar u svoje ruke i spustila novinara rečima da ona i ne zna ko je on, te da iz tog razloga njihovog rata ne može da bude.

Pogledajte kako je to sve izgledalo:

 

Komentari (3)

jalajala

28.08.2018 10:09

Dostojanstvena???

mila

28.08.2018 22:40

@jalajala - Zorka je sinoc ostala bez teksta...nije umela da se odbrani, preti advokatom, a sve mi se cini da je istina to sto smo culi...

masa

30.08.2018 23:42

@jalajala - Naravno da je istina! Bila je preteča današnjim tutkama! Sad je više niko neće,samo joj je preostalo da laje da bi skrenula pažnju i pojavila u javnosti.