Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Pevač Sloba Radovanović prevario je suprugu Kiju Kockar sa blogerkom Lunom Đogani. Tvrdio je da je kraj njihovom braku, a kada je i njegova supruga ušla u rijaliti nastala je prava pometnja. 

Naime, i pevač je u više navrata isticao da njegova supruga nije imala poštovanja prema njegovim roditeljima, a Kockareva je rešila da progovori zbog čega je to tako:

"Moja porodica se dosta razlikuje od njegove porodice, moji su i mlađi i urbaniji, ne gledamo isto na život. Nisam vaspitana kao on, nikad u životu ne bih odgovorila trudnici kao on. Ja razumem da sam došla da se svađamo ali ne. Njegova majka je mene napala što sam došla i branila ga jer ista ona osoba koja sad ide kod njih u kuću govorila za njega da je peder. On sedi kao pi.kica, ćuti i vara me meni iza leđa. To je bila moja dužnost. Sutra ujutru ja njih zovem, i ona meni" Ti si ponizila našu porodicu", ja nisam ni znala da će biti ta svađa i to sve, ja mu na papir emotivno sve napisala. "Što si morala da ideš tamo, što si se tako ponašala, kažem ja ne znam šta sam uradila ali dobro". Posle toga se nismo čuli, onda je ona ušla posle sedam dana i kao priča mu "I mama bi se tako zaljubila, sve je to super, platila sam ti račun za telefon." Ma dajte ljudi, molim vas, ko to može da podržava? - započela je Kija.

 

"Nisam htela uopšte više da komuniciram sa njima, rekla bih ja ali on je to veče došao i poljubio nju. Ja bih reagovala, ušla bih unutra i rekla bih "Alo bre nemojte da pravite zvrčke od mog života. Šta ja sad da radim kad je on to već uradio? Ljudi koje znam i ne znam su mi pisali jesam li dobro i to... I onda on posle par dana odlazi kod Drveta i kaže "Mi hoćemo isto svadbu". Ja gledam i ne verujem. Drvo mu kaže "Ti moraš zvanično da se razvedeš", sutradan dolazi kod Drveta kao ipak neće da se razvede. Došlo mi je da ga ubijem. Alo debilčino ja se kući raspadam, ti pričaš kako hoćeš svadbu sa njom. I onda on meni ovde kaže to je bila sprdnja. Koja sprdnja? To je moj brak, moj život, to boli. Posle sedam dana on kao traži razvod. Sad razumem zašto njegovi roditelji tako reaguju, ali tada mi nije bilo jasno. To im je bio samo razlog da me se otarase, jer me nisu voleli. Meni je krivo jer ne znam šta sam loše tim ljudima uradila, ja sam Slobodanu pomogla, on je pored mene prosperirao. Sin jedinac je otišao u Beograd i tad su me zamrzeli" konstatovala je Kockareva.

 

"On je pi*kica. Nikad nije smeo da kaže svojoj mami ono što smo se mi dogovorili i posle ja ispadam veštica", pričala je Kija sa Mićom.

Tagovi

Komentari (14)

senka

08.06.2018 12:11

Kijin problem je bio sto se ona nije samo udala za Slobodana, vec i za svekrvu, svekra i jos... a od Slobodana, Bobe ni M od muskarca. Na zalost to je problem snaja kad se udaju, zato nas je i sve manje i manje, jer se devojke ne odlucuju na brak. Iz aviona se vidi da Draginja hoce da razvede sina, to joj je misija. Daj boze da ga ne unisti skroz, pa da ga posle nosi na dusi.

NN

08.06.2018 14:55

@senka - Slobo,ti stvarno neznes sta hoces!Dans pricas jedno,sutra drugo,sam sebe zavaravas .Luna te iskreno voli,kao i ti nju,kako si sam govoro,Zasto se sada dvoumis? Zasto!Kija nije za tebe,to je ocigledno!Bezi dalje od nje,imaces velikih problema sa njom,to je sigurno.

Velin

08.06.2018 12:29

E izem ti ja taj tvoj rečnik. Nisi ti za normalnu kuću. Nema sa tobom budućnosti. Drugi kakohoće, ali u moju kuću ne bi ušla.

nileV

08.06.2018 13:41

@Velin - E, vidiš, u moju kuću bi ušla i to kad god bi poželela ! Kija, najbolja si, do pobede !

mila

08.06.2018 23:39

@Velin - Za tvoju kucu je Luna, ocigledno...

Sale

08.06.2018 13:25

Kad se razvede, Kija ce biti najpozeljnija zena za udaju.

Maja

08.06.2018 13:27

Kristina za pobednika Zadruge. Idemooooooooooooo!

mila

08.06.2018 23:38

@Maja - Ako ne bude pobednica, sledeca zasruga se nece gledati...

ivan bg

08.06.2018 13:38

βεℓℓα Kija !

Maja

08.06.2018 21:37

@ivan bg - Bella Kija! Lepotica Kija! Pobednik Zadruge.

lola

08.06.2018 16:04

Kija ti se zena zmaj, svaka druga bi na tvome mestu glumila pacenicu a ti si se izdigla jer si zena zmaj, skloni se od ludaka, mrze te zbog svojih neuspeha i zivotnih padova kao da si im ti kriva. Napisala bih jos dosta toga sto provereno znam, ali nece objaviti.

Ljudi

08.06.2018 19:29

Imate li vi svoje zivote ?! o.O

Maja

09.06.2018 10:36

Luna lepotica - nase Zadruge pobednica.

ana

10.06.2018 21:51

@Maja - Luna danas priznala da treba da osvoje Kija PRVO MESTO a Sloba drugo mesto.