Ubistvo
Foto: Alo/RINA/društvene mreže

Piše: S.P.

Dejan P., osumnjičen za ubistvo Maria S. (43) u Preljini, saslušan je danas pred sudijom za prethodni postupak u Čačku. Njegov branilac, čačanski advokat Dragan Ranđelović Džakec, potvrdio je za Alo! da mu je određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Motiv za izvršenje ovog krivičnog dela još uvek nije poznat, s obzirom da je osumnjičeni bio u bekstvu pet dana. Dejan P. se predao policiji juče, u prisustvu svog branioca, nakon čega mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor, a sudsko veće ga je saslušalo jutros samo na jednu okolnost.

- On se juče u mom prisustvu predao policiji i rešenjem sudije za prethodni postupak njemu je određen pritvor u trajanju od 30 dana. Jutros je sudsko veće njega saslušalo na okolnosti određivanja pritvora i naravno pritvor će biti potvrđen - kazao je advokat Džakec.

Očekuje se da će tužilac Višeg javnog tužilaštva u Čačku uskoro saslušati osumnjičenog, najverovatnije tokom praznika.

Dejan P. sumnjiči se da je usmrtio Maria S. hicem iz pištolja. On je na na licu mesta podlegao povredama. Do okršaja došlo je prošlog četvrtka u krugu jednog preduzeća u Preljini. Prema navodima, Dejan P. je u prepodnevnim satima ispalio više hitaca u žrtvu, a zatim se udaljio sa lica mesta. Policija je tragala za njim pet dana, a kako je potvrdio njegov branilac, Dejan P. se predao policiji juče, u njegovom prisustvu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading