Zorica Marković
Screenshoot Youtube
Zorica Marković

Screenshoot Youtube

Zorica Marković, Foto: Screenshoot Youtube

Sinoćna emisija "Zadruga - Narod pita" prošla je veoma burno. Zorica Marković kao i uvek bez dlake na jeziku otkrila je mnogo, pa čak je zapretila i Anabeli i Gagiju.

Naime, prvo su Zorica i Lepi Mića počeli da se svađaju sa Mirkom Gavrićem, koji je Lunin prijatelj a takođe će biti deo druge sezone rijalitija. On nije ostao dužan Zorici koja ga je ranije vređala zbog navodnog seksualnog opredeljenja.

Mirko Gavrić

Screenshoot Instagram

Mirko Gavrić, Foto: Screenshoot Instagram

A kasnije se obrušila i na Lunine roditelje, Anabelu i Gagija. Mirko je veoma dobar prijatelj sa Đoganijevom, pa sinoćna svađa u studiju već pokazuje da će u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga" biti klanova koji će međusobno ratovati.

"Koliko je to morbidno da on spominje mrtvog oca, kog ja nisam ni poznavala. To je tako jadno i smešno, ali nema veze. Ne pada mi na pamet da raspravljam sa njim, cela ta banda, Gagi, Anabela i on, radi za mene, sve će platiti", rekla je Zorica osvrnuvši se na ranije Gavrićeve izjave o njoj i njegovom ocu.

Komentari (4)

nada

28.08.2018 12:00

Udri Zoko tamo gde je najslabije a i Mica je tu !!!!!!!!!!! Posaljite Lunu kuci i pre nego udje !!!!!!!!!!!!!! Djoganijevi su zlo sem Djoleta i Vesne

Zaključak

28.08.2018 12:27

Za Zoricu, Pržulja, Vesnu Rivas i Sašku Karan, rijaliti dođe kao dom za nezbrinute. Propali pevači, propale kafedžije, sve same ruševine. Jedino kao ljudi nisu mogli da propadnu jer to nikad nisu ni bili. Prava menažerija.

obrnuto

28.08.2018 13:33

neka se Anabelin advokat "pozabavi" njenim uvredama Lune - ili ju je lićno vređala ili je osuđivala situaciju i postupke? A tek otšteta Anabeli, koja NIJE bila ni ućesnik zadruge - ovde tek materiala za tužbu? Bolje da malo zaradi - nikad se ne zna ishod, možda će joj itekako trebat pare?

Mita

29.08.2018 13:07

Uzajamno vredjanje. Ne isplati se tuziti.