GADIŠ MI SE! DETE VIŠE NEĆEŠ VIDETI Ivan doveo Miljanu i bebu svojoj kući, a kad je videla GDE ŽIVI Kulićeva je odlepila!

Nasela je i dovela sina kod oca, a onda je doživela pravi šok!

Miljana Kulić, Ivan Marinković
Miljana Kulić, Ivan Marinković, Foto: Printscreen Instagram

Kada se Miljani Kulić u rijalitiju dogodila ljubav sa Ivanom Marinković, nije ni slutila da će se saga odviti ovako! Naime, nedugo nakon porođaja, bivša zadrugarka ne želi više ni da čuje za bivšeg supruga pevačice Goce Tržan, bivšeg učesnika "Parova"... jer joj se kraj njega ostvario najveći strah.


BIO JE CECINA NAJVEĆA LJUBAV ALI TRAGIČNA SUDBINA IH JE RAZDVOJILA: Malo ko zna kako je ARKAN dobio baš taj nadimak!

Kako se navodi, Miksi i Željko krenuli su put srpske prestonice ne bi li sa Marinkovićem živeli kao porodica, ali kako Marinković nema svoj dom, opet su ih dočekala otvorena vrata rijalitija. Već po dolasku u Beograd Miljani je pao mrak na oči kada je videla gde ih je doveo. Ivan je, navodi se, Miljanu i tek rođenog sina preveo preko praga ne svoje kuće, već vile "Parova" - njegove nove kuće!

Kako nije znala šta će, brzo se spakovala da krene nazad u svoj rodni grad, ali Ivan ju je uverio da on tu lepo živi i da ga tu lepo tretiraju. Posle kraćeg ubeđivanja Miljana je da ostane u luksuznoj vili, ali onda se dogodilo ono čega se najviše pribojavala. Scene iz rijalitija su se ponovile i napolju!

ŠOK INTERVJU VUKA MOBA! Priznao da se kaje zbog veze sa Kijom! OVO JE ISTINA O NJIHOVOM ODNOSU I PREVARI!

"Sram te bilo, nećeš ni bebu da prepoviješ! Gde li mi je bila pamet kada sam s tobom dete pravila? Gadiš mi se! Idem momentalno u Niš! Dete više nikada nećeš videti", vikala je ona.

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: printscreen

Ivan joj, pak, nije ostao dužan.

"Idi kući da proganjaš pevače! A da vidim svog sina neće me sprečiti ni ceo kordon policije, sramoto jedna! Kako me nerviraš! Bolje je i da odeš! Svašta ću ti sad reći", nije birao reči on.

TRUDNA PRIJA NA METI ZBOG NEPROMIŠLJENOG POSTUPKA: Svi se pitaju kako je mogla da URADI OVO?!

Kako se rijaliti odvio van rijalitija, sve je bilo pušteno u etar bez njihovog znanja, a učesnici kampa tom prilikom ostali su zapostavljeni. Međutim, kada je Marija Kulić videla šta se dešava brzo je došla po svoju ćerku i unuče.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 • Korisnik: koja
  13/08/2018 - 06:58
  Počinje rijaliti koji će trajati decenijama.
 • Korisnik: Zeka
  12/08/2018 - 13:46
  Pobogu, njoj je teško da preporuka bebu? Takvu treba odmah vratiti svojoj majci.
 • Korisnik: beti
  11/08/2018 - 18:03
  Ovo je sramota spava u rijalitiju a ovamo je pricao da mu je sestra kupila lep stan u Kotezu.a sto onda ne ide kod nje nego prosi okolo. A i onaj drugi stan je izdao.
 • Korisnik: nedjo
  11/08/2018 - 17:40
  ove osobe nisu normalne
 • Korisnik: malenica
  11/08/2018 - 13:40
  Dali ćeš tako hrabar biti I kod plaćanja alimentacije?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs