BURNA NOĆ! Bane Čolak otkrio zbog čega je Nadežda preskočila ogradu i NAPUSTILA "Zadrugu"

Nadežda Biljić sinoć je napustila "Zadrugu".

Bane Čolak
Bane Čolak, Foto: Screenshoot Youtube

Sinoć je u rijalitiju došlo do svađe i tuče između Slobe i Lune. Tim povodom, zadrugarima se obratio Veliki šef.

"Dragi zadrugari, održavanje porodičnog sastanka je deo vašeg života u "Zadruzi". S obzirom na to da ste sinoć imali dešavanja koja su mogla da se završe ozbiljnim sukobom, neophodno je da to rešite. Žurka se završila tako što je kuća ličila na polje, odmah održite sastanak i raspravite o svemu što se dogodilo. Činjenica je da ste svi pričali o tome jutros, tako da sve što imate recite za stolom", pisalo je u pismu Velikog šefa.

Evo kakve je POVREDE Luna napravila Slobi!

Među prvima je Bane Čolak počeo sa izlaganjem, a onda je otvoreno ispričao sve šta je video, kako je on to doživeo, kao i zbog čega je Nadežda napustila rijaliti.

Kija progovorila nakon što je Luna PREBILA Slobu, ono što je otkrila

o Anabeli, ŠOKIRALO je sve!

"Prvi sukob koji sam ja video bio je između Matore i Marka. Nisam bio tu niti ništa. Čuo sam raspravu, ali nisam video ništa svojim očima i ne mogu ni da kažem. Posle je to kulminiralo ispred vrata, pokušao sam da smirim Matoru i da je sklonim, ali i ona zna da nikad ne bi uradila kao što je prošli put, obećala je da neće izazvati fizičke okršaje. Lunu sam video u tom momentu da je Nadežda prišla njoj, prvo je pričala da će o toj klinki da progovori, a posle joj je prišla. Lupale su na vrata, Nadežda je na kraju preskočila tamo kod farme. Ja ne mogu da shvatim da je to uradila sedam dana pred kraj, ovde smo svi svašta preživeli.

Ne znam šta može da te navede da to uradiš. Neko je rekao da je Miki ne čeka napolju. Iskreno, mislim da je bila pijana kao crna zemlja, kad sam je pitao šta joj je, jedva mi je odgovorila. Ona je meni prilazila, a ja sam se sklanjao da ne bi opet ispalo nešto... Marija Ana je urlala, dno dna, Luni isto ne priliči onaj napad besa i kako je lomila i psovala. Sve slike koje sam sinoć video bile su neprikladne...", rekao je Bane.

Vesna Rivas HITNO prevezena u URGENTNI!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: desa
  14/06/2018 - 07:15
  sve je pocelo od pijane lunjare.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi