LJUBAV KAO NA FILMU Svetlana Bojković se udavala nekoliko puta, ovo o njenom privatnom životu retko ko zna!

Ko bi rekao?

Svetlana Bojković
Svetlana Bojković, Foto: Screenshoot Youtube

Svetlana Ceca Bojković je u filmovima imala mnogo brakova koje su obeležile razne emocije, dirljivi rastanci i emotivne ljubavne priče. Osim u filmovima, Cecin privatni život je takođe bio uzbudljiv i nepredvidiv.

NIŠTA NIJE PO PLANU Isplivale najveće tajne serije "Bolji život": Laušević je trebao da bude glavna zvezda, a mnogi glumci su ZBOG OVOGA odbijali uloge!

Svetlana Bojković
Svetlana Bojković, Foto: printscreen

Uživala je u tri velike ljubavi, od kojih je svaka bila posebna na svoj način. Prvog supruga, Miloša Žutića upoznala je kada ju je spremao za Akademiju.

 

- Pri kretanju u tom smeru sve mi se događalo brže nego što je to uobičajeno. Dve godine posle upisa na Akademiju bila sam, još kao student, po odluci Bojana Stupice, primljena za stalnog člana ansambla Jugoslovenskog dramskog pozorišta! I te 1968. godine igrala sam u sedam premijera(!), a imala sam i osmu, ličnu: udala sam se za glumca Miloša Žutića. Potom sam, 1970, diplomirala, a vrlo brzo, krajem 1972, donela sam na svet Katarinu, moju Kaju - rekla je ranije za "Politiku" Svetlana i objasnila da je imala problem sa trudnoćama.

Svetlana Bojković
Svetlana Bojković, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Jako sam želela da rodim, a imala sam, pre toga, probleme sa trudnoćama. Zato sam ovu trudnoću prihvatila kao dar od Boga. Bila sam vrlo srećna. Tokom ove trudnoće imala sam samo pozitivne misli. A porođaj sam doživela kao kosmički doživljaj. Jer, ne postoji ništa na ovom svetu što može da se poredi sa trenom kad sam čula prvi plač moje Kaje... - rekla je Ceca Bojković.

MUŽU JE OTVORENO REKLA DA VOLI DRUGOG Svetlana Bojković se tri puta udavala, a za njene ljubavne priče retko ko zna!

Njen prvi suprug preminuo je 1993. godine, a sa drugim, Mucijem, bila je sve do njegove smrti 2004. godine. Godine 2011. udala se treći put, za diplomatu Slavka Kruljevića.

BONUS VIDEO:

NOVA EMISIJA SAMO NA ALO.RS! Ceca se UDAJE?! Evo ko je osvojio njeno srce!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi