OVI RAZLOZI SU OD KRUCIJALNE VAŽNOSTI! Poznati glumac ne želi da se odrekne Branislava Lečića, a evo zašto ne može da osudi kolegu za silovanje Danijele i Merime!

Nije mogao, a da se ne oglasi

Lepomir Ivković
Lepomir Ivković, Foto: Printscreen/Alo!

Glumac Lepomir Ivković, kolega iz klase glumice Merime Isaković koja je ispričala da je je 1978. godine seksualno napastvovana od kolege Branislava Lečića, ispričao je svoje viđenje ovih optužbi i istakao "da ne može nikog osuditi, dok to sud ne dokaže". 

- Zaprepašćen sam onim što sam pročitao. Merima je moja klasna koleginica, izuzetno je cenim i poštujem i bio sam jako tužan nakon nesreće koja je je zadesila posle filma "Jovana Lukina", gde je jedva preživela. Radi se o divnoj osobi i divim se svemu što je preživela i prebrodila nakon toga - istakao je Isaković.

Prema njegovim rečima, o njenim navodima da ju je Branislav Lečić seksualno napastvovao, kaže da se slaže sa pojedinim kolegama koje su izjavile da "ne može nikog da osudi, dok sud to ne dokaže".

- Ne mogu nikoga osuditi za neko delo, dok to istražni organi ne utvrde. Radio sam neke projekte sa njim i nikad se ne bih odrekao saradnje s njim. Smatram da je progrešno što su se neke kolege odbile da rade s Lečićem - objasnio je glumac za "Kurir".

Eva Ras pobesnela, grčevito brani kolegu Branislava Lečića, nakon što je osula paljbu po Danijeli na red došla i Merima! Više o tome OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi