Milena Radulović
Alo! Nenad Vujanović
Milena Radulović

Alo! Nenad Vujanović

Milena Radulović, Foto: Alo! Nenad Vujanović
Milena Radulović

e-stock

Milena Radulović , Foto: e-stock

Milena Radulović je okupljenima u Kombank dvorani kazala da je počasćena jer će “gledati film o epidemiji usred epidemije” i da joj je veoma važno da se ostvarenje u kojem igra glavnu ulogu prikaže u upravo u Beogradu.

Ruski horor-triler “Superdip” Arsenija Sjuhina autori su okarakterisali kao film o preživljavanju, a inspirisan je kultnim ostvarenjima “ The Thing” Džona Karpetnera i serijala “Osmi putnik”;

Film je sniman na originalnoj lokaciji, blizu Murmanska na samom severu Rusije, priča prati epidemiloga Anu Fjodorovu i specijalnu vojnu jedinicu koji imaju zadatak da otkriju uzrok misterioznih događaja na naučnoj stanici koja se nalazi duboko ispod površine zemlje.

Ono što su pronašli predstavlja najveću pretnju po čovečanstvo, a budućnost sveta sada je u njihovim rukama.

Bušotina “Superdeep” je inače stvaran naučni projekat, koji važi za najveći tajni sovjetski objekat smešten na Koljskom poluostrvu.

Godine 1987. na dubini od 12 kilometara ispod površine Zemlje zabeleženi su neobjašnjivi glasovi koji podsećaju na vrisku i jauke velikog broja ljudi.

Ti krici i i tehnički problemi koji su ometali dalje kopanje, stvorili su jednu od najvećih ruskih legendi - da su stigli do samog pakla...

Lepa glumica je istakla da joj je zvuk aplauza i žive publike nedostajao sve dok nije otišla u Moskvu, gde se život polako vraća u normalu.

- Iskreno mi je nedostajao dok nisam otišla u Moskvu. Tamo je epidemija “završena” sa pojavom vakcine, te sam sada tamo bila na tri predstave, tri opere, i dva baleta. Bila sam čak i u klubu na žurci. Nadam se da će se to dogoditi i kod nas, i zato je važno da se svi vakcinišemo. Lepo je što se život polako ali sigurno vraća u normalu. Premijera filma “The Superdeep” je 15. aprila, a 19. igram predstavu “Boing-Boing” u Teatru na Brdu - rekla je glumica za "Elle".

Milena Radulović roditelji

E-stock,Časlav V.

Milena Radulović roditelji, Foto: E-stock,Časlav V.

Milenu je na premijeru pratio otac i bio sve vreme uz nju.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Ignorisao je bezbroj puta

16.04.2021 14:31

Bolje da se bavila košarkom nego glumom na silu.