UVEK ĆEŠ BITI DEO MOJE DUŠE! Nada Topčagić slomljena zbog smrti Sanje Ilića, potresnim rečima se oprostila od prijatelja, a malo ko zna da joj je baš on uradio veliki hit!

Muzičar Aleksandar Sanja Ilić, osnivač grupe "Balkanika", preminuo je danas od posledica korona virusa u Zemunskoj bolnici

Nada Topčagić
Nada Topčagić, Foto: EON/Printscreen

Osnivač grupe "Balkanika", Aleksandar Sanja Ilić, preminuo je danas u 70. godini od posledica koronavirusa u Zemunskoj bolnici gde je bio priključen na respirator.

Sanja je komponovao brojne hotove, a radio je i na hitu pevačice Nade Topčagić "Jutro je". Ona se tužnim povodom oglasila i istakla koliko joj je žao zbog njegove smrti.

- I danas, kada se dešavaju lepe stvari u mojoj karijeri, jave mi da je otišao čovek koji ima mnogo zasluga za pesmu "Jutro je". Čovek koji je odsvirao celu tu moju ploču i ovu pesmu! Dragi moj, Sanja nikada te neću zaboraviti i uvek ćeš biti deo moje duše i srca. Dragi moj Sanja, nikada te neću zaboraviti i uvek ćeš biti deo moje duše i srca. Mesto ti je među zvezdama sa anđelima da te paze. Neka ti je laka zemlja prijatelju - poručila je pevačica.

Grupa Balkanika se potresnim rečima oprostila od svog frontmena Sanje Ilića, detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi