POTRESLA ČITAVU SRBIJU PORUKOM ZA DEU! Ćerka Radmile Živković preživela težak udes! Imala je 19 operacija, a jutros je svima očitala lekciju!

"Ja sam neko ko te dobro razume"

Radmila Živković
Radmila Živković, Foto: printscreen

Glumica Bojana Bambić i ćerka Radmile Živković najavila je predstavu "Gospođa ministarka" koja je u Narodnom pozorištu izvedena više od 150 puta.

 

Bojana je istakla da je interesovanje publike za ovaj komad ogromno pa da se karte prodaju i šest meseci unapred. Poručila je i da je veoma važno da deca dolaze u teatar jer su ona njihova buduća publika.

ŽIVOT MU JE DOSADAN SA NJOM Muž Anđelke Prpić otkrio njenu mračnu stranu: "Ti si jedna prevara!"

Prisetila se šarmantna glumica i nesreće koju je doživela pa je imala nešto važno da kaže voditeljki Dei Đurđević.

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: printscreen

"Dea, srce, izdrži! Samo napred, glavu gore, kičmu pravo! Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred", citirala je Bojana čuvenog Živojina Mišića, a baš ovaj njegov citat krasi zgradu u blizni Generalštaba.

25 GODINA OD SMRTI Milan Mladenović je na poslednjem nastupu bio mršav i iscrpljen, a posle 3 meseca je umro! Pričalo se da je imao sidu i da ga je droga uništila!

"Ja sam neko ko te dobro razume, imala sam pre četiri i po godine saobraćajnu nesreću i 19 operacija vilice. Znam tačno svaki tvoj momenat, kroz šta prolaziš. Čovek nije svestan kolika je životinja i šta sve može da izdrži", dodala je.

"TAKSISTA JE LAŽIRAO POVREDE!" Oglasila se srpska glumica nakon saobraćajne nesreće! Evo šta se zaista dogodilo!

Bojana i njena majka Radmila su u avgustu 2015. doživele su tešku saobraćajnu nesreću u Budvi, kada se Antolij Provotorov Rus zakucao u njihov automobil pri preticanju.

Bojana Bambić
Bojana Bambić , Foto: Screenshot

 LJUBAVNA PRIČA IZ HOROR FILMA! Ovako su se zavoleli Branka Pujić i Dragan Jovanović: Kad sam je video, znao sam da će biti moja!

Provotorov je određen pritvor od 30 dana i teretio se za ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju.

Izborila se ćerka Radmile Živković i i snimatelja Predraga Bambića herojski sa svim posledicama udesa i kako je duhovito rekla u emisiji, danas još brže govori.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi