Gagi, Baki, Đole
printscreen/faceboook
Gagi, Baki, Đole

printscreen/faceboook

Gagi, Baki, Đole, Foto: printscreen/faceboook

Velika tajna Bakija B3 isplivala je na videlo. On je jedan od učesnika rijalitija "Parovi".

Pročitajte još:

Naime, u medijima su osvanule informacije da poznati denser ima vanbračno dete sa izvesnom ženom iz Nemačke.

Baki je odlučio da ispriča sve do najsitnijih detalja:

- Videli smo se 5 puta u mesec dana, nisam znao šta me je snašlo. Kada se to desilo, pozvao sam je u Beograd da vidimo šta ćemo dalje, u pitanju je isključivo moja krivica. Međutim, kada sam joj ja objasnio da nisam u situaciji da se posvetim njoj i detetu, Anđela je tada imala 3 i po godine, složili smo se za abortus - počinje Baki svoju priču:

- Otišli smo na pregled kod doktora, međutim, ona je sutradan odustala. Bez mog znanja je otputovala, s obrazloženjem da će kiretažu obaviti u inostranstvu. Na kraju, nije je ni uradila - objasnio je takmičar i dodao da je dete video dva puta u životu, te da nije mogao da bude uz njega jer mu je karijera krenula nizlaznom putanjom od 2001. godine.

Bivša učesnica "Parova" Irma Serjanić, gostujući u studiju, pokušala je da ga urazumi:

- Nije dovoljno da vidiš dete dva puta. Govorim iz iskustva, jer ženskom detetu mnogo treba otac, a ja svog nisam videla godinama. Dete ništa nije krivo - rekla je ona.

Baki B3

Printscreen

Baki B3, Foto: Printscreen

Komentari (2)

Tea

15.09.2018 13:23

Neka IMA, dece nikada dosta, Ali decko treba placati alimentaciju pa neka bude ,,rasplodni bik,,

Ami

16.09.2018 13:03

Pa sto si uopste bio sa tom zenom iz Njemacke ako si bio zauzet? Ako si odlucio da ne zelis to dijete onda ne treba nikad ni da ga vidis-jer ga nisi ni zasluzio. Mozes da se pravdas na sta hoces al STA si u stvari TI u djetetovom zivotu-DONOR??? Jer tebi su bili vazniji drugi prioriteti-pa sad ne davi.