ISKRENO O PROŠLOSTI Brat je fizički nasrnuo na Lepu Lukić! Pevačica prošla koz pravi pakao na početku karijere (VIDEO)

Nije imala njegovu podršku kada je počinjala da se bavi pevanjem

Lepa Lukić
Foto: Printscreen/YouTube

Lepava Mušović, kraljica narodne muzike, poznatija kao Lepa Lukić, nedavno se prisetila početka svoje karijere, kao i brojih prepreka na koje je nailazila tokom života i koje su je očvrsnule kako bi postala ono što je danas.

Naime, Lepa je karijeru započela na berbi grožđa u Aleksandrovcu kada joj je prišao kompozitor Petar Tanasijević i ponudio joj da snimi pesmu „Od izvora dva putića“. Nakon toga preselila se u Beograd, bez novca ali sa velikom ambicijom da uspe.

Pevačicu je brat osuđivao zbog izbora profesije, a takođe je nasrtao fizički na nju.

Lepa Lukić
Foto: Printscreen/YouTube

U međuvremenu, njen brat je postao srećan jer mu je sestra postala zvezda, a velika slava donela je Lepi mnoštvo udvarača, koji su je želeli samo za sebe.

- Pa nudili su mi čak da mi prepišu i kuće i sve da mi daju, ali da ne pevam više, da budem samo njihova. Ja to nikada nisam htela da prihvatim, jer ja volim da je partner lep, a da bude pre siromah, nego bogat - otkrila je učesnica "Parova".

Šta je ona ispričala sve o svojim počecima, možete pogledati u snimku dostupnom odmah ispod teksta:

Povezane vesti

 • Korisnik: kolja
  26/09/2020 - 06:58
  trebalo bi Lepu staviti na poligraf pa bi videli ko je I kakva je Ona kaze da voli da zabavlja narod I da je narod voli pa zasto nesme na poligraf da je narod jos vise ,,voli"
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi