MILICA DABOVIĆ JE STVARNO SUPER MAMA! Evo šta radi dok čuva sina!

Sin Stefan je sada centar njenog sveta, a svi koji je dobro poznaju kažu da joj se život potpuno promenio

Milica Dabović
Milica Dabović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

 TRUDNA ALEKSANDRA EMOTIVNOM PORUKOM ČESTITALA FILIPU 33. ROĐENDAN! Njegov odgovor će zauvek pamtiti! 

Bivša košarkašica Milica Dabović, posle dve teške i naporne godine, mir i spokoj pronašla je u majčinstvu.  Iako je prestala košarkom da se bavi profesionalno, ljubav prema lopti i terenu nikada ne umire, te ona već dve godine za redom organizuje košarkaški kamp.

Profesionalac kakav jeste, Milica i posle rođenja sina, nastavlja da se bavi košarkom, ali na jedna potpuno drugačiji način. Ona najmlađima prenosi ljubav prema košarci, a ove godine je na Taru, gde se održava njen kamp, povela je i svog sinčica Stefana.

- Iako se porodila, Milica ne bi nikada odustala od kampa i srušila dečici koja vole košarku san da se bave sportom koji vole. Ove godine povela je i Stefana kako ne bi bila odvojena od njega. Jeste da on ima samo deset meseci, ali Milica zna da će i njemu boravak na planini prijati. Nikada nije previse toplo na Tari, udisaće svež planinski vazduh a i gledaće mamu kako radi ono što najbolje ume – igra košarku, otkriva izvor za “Alo!”.

ISPOVEST BILJANE TIPSAREVIĆ: Progovorila o porodici i braku sa Jankom 

Milica Dabović
Milica Dabović, Foto: Alo

Naš paparaco Milicu je uhvatio kada je pravila predah i pijuckala pićence ispred hotela. Sa njom je bio i Stefan koji je uživao u maminom krilu, a gužva i ljudi koji su Milici prilazili da se fotografišu sa njom uopšte mu nisu smetali.

TUČA ZORICE MARKOVIĆ I VENDI U EMISIJI UŽIVO! Dušica nije znala šta da radi!

Milica Dabović
Milica Dabović, Foto: Alo

- Vodila je Milica njega na more ove godine u Crnu Goru, tako da je Stefan navikao na putovanja. Mirna je i dobra beba, a pošto je mama stalno uz njega, ništa mu onda ne smeta. Milica uvek ima pomoć oko Stefana, jer kada je na terenu sa decom njega čuvaju njene prijateljice. Oboje uživaju - kaže za “Alo!” izvor bliza košarkašici. A fotografije koje smo napravili govore u prilog tome. Na njima se vidi da je Milica srećna i nasmejana. 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi