Indi Aradinović
Rajko Ristić
Indi Aradinović

Rajko Ristić

Indi Aradinović, Foto: Rajko Ristić

Folkerka Indi Aradinović definitivno bi trebalo da se presabere kada razgovara sa novinarima!

Ova pevačica koja je u poslednjih nekoliko meseci postala popularna isključivo po tome što je smanjila želudac, dobila je priliku da u desetominutnom intervjuu za naš portal odgovara na pitanja vezana za njenu karijeru i privatni život. 

No, nakon što je razgovor sa njom objavljen, ona je odlučila da demantuje samu sebe, a naše kolege optuži za neprofesionalizam.

Izgleda da je folkerka zaboravila da je ceo intervju snimljen kamerom, te da ne bi trebalo da histeriše po društvenim mrežama i optužuje nas da izmišljamo, kada je sve ono što je izjavila transparentno!

Pevačica tvrdi da nikada nije rekla da je bila ljubavnica, kao i to da bi svaka devojka morala i volela da bude u koži "druge žene", odnosno ljubavnice.

No, da je pamćenje očigledno kratko služi, može da se uveri u video intervjuu koji je dala za naš portal, a koji vam prenosimo u celosti. Od osmog minuta, Indi priznaje da je bila ljubavnica, a onda i poručuje devojkama da bi to ipak trebalo da probaju kako bi jednog dana bile "pametnice".

Draga Indi, pogrešili možda i jesmo, ali jedino u tome što smo nekada davno popularnoj pevačici dali prostor da se eksponira, a ona očigledno nije navikla na toliku popularnost.