Britanska kraljevska porodica
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Kralj Čarls bi trebalo da prisustvuje uskršnjoj nedeljnoj službi u sklopu svog prvog pojavljivanja u javnosti otkako mu je dijagnostikovan rak, ali ne očekuje se da će princeza od Velsa doći s njim, piše britanski The Independent.

Očekuje se takođe da će Čarls i kraljica Kamila sedeti dalje od ostatka zajednice u nastojanju da zaštite monarhovo zdravlje kada ovog vikenda budu prisustvovali službi u kapelici Svetog Đorđa u dvorcu Vindsor.

EVO DA LI ĆE SE KEJT MIDLTON POJAVITI NA USKRŠNJOJ SLUŽBI Ceo svet čeka da vidi princezu!

Tanjug/(James Glossop

 

Prethodnih godina, kralju i njegovoj supruzi na događaju su se pridružili princeza Ana i suprug viceadmiral Sir Timoti Lorence, kao i Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka i njene ćerke, princeze Eugenija i Beatris.

Veruje se pak da princ Vilijam i Kejt neće ove godine doći zbog vojvotkinjine dijagnoze i lečenja od raka. Ta nezvanična informacija stigla je nakon što je izvor palate objasnio zašto se princ Vilijam nije pojavio u Kejtinom emotivnom videu u kojem je objavila svoju dijagnozu.

kejt midlton

 

 

- To je poruka od princeze o njenom zdravlju, a ona je želela da sama lično uruči poruku - pojašnjeno je.

Inače, internet pretrage o raku znatno su porasle nakon otkrića princeze od Velsa da boluje od teške bolesti. Pretraga simptoma raka na Guglu skočila je doslovno u nebo otkako je Kejt otkrila s čime se bori, što je potez koji bi mogao da spasi hiljade života. Pretraživanje pojma "abdominalna operacija" operacija kojom je princezi otkriven rak, porastao je više od 2.000 odsto u poslednjih sedam dana. Upiti za "prognozu raka jajnika" porasli su za 1.550 odsto, a oni za "prognozu raka želuca" za 900 odsto. Doktor Denijel Landau rekao je za Daily Mail od objave da su pacijenti postali savesniji prema svom telu i kako mnogi ljudi očajnički traže uveravanje da simptomi koje imaju nisu rak.

Kurir 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading