Kejt Midlton
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Čini se da više ništa ne može da uveri svetsku javnost stoprocentno da je sa Kejt Midlton sve u redu i da se na novim fotografijama, koje objavljuju najveći britanski portali, ali i sama Bakingemska palata, zaista nalazi princeza od Velsa.

Kejt Midlton

Foto: Profimedia

 

Prema izveštaju "The Sun-a" od juče, svedoci tvrde da su videli princezu od Velsa, Kejt Midlton, tokom posete lokalnoj prodavnici na farmi u Vindzoru proteklog vikenda.

Navode da je Kejt delovala zdravo, srećno i opušteno dok je izlazila iz prodavnice u sportskoj odeći, noseći kesu sa namirnicama, dok je princ Vilijam bio pored nje, šetajući sa kačketom na glavi. Fotografije koje su se pojavile pokazuju scenu iz prodavnice, iako su pomalo mutne, a na njima se čini da je zaista Kejt Midlton, koja nije bila viđena u javnosti od Božića prethodne godine.

Rasprave su se širile, teorije su se kovale, a priče o njenom odsustvu su bujale, dovodeći u dramatičnu atmosferu čitavu situaciju. Dodatno, uloga Sare Rouz Hanberi, markizu od Čolmondelija, dodatno je uvela u ovu priču, koja je već godinama bila meta glasina o navodnoj aferi sa princem Vilijamom.

Ova priča nikada nije bila tako glasna i raširena, a s obzirom na fizičku sličnost između Sare i Kejt, mnogi sada sumnjaju da je upravo ona bila u pratnji princa na novim fotografijama.

Naime, kada  se sve teorije i sumnje ostave po strani, zvanični podaci kažu da se očekuje da će se princeza od Velsa vratiti javnim dužnostima nakon 17. aprila. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading