Rijana
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nakon što se pojavila vest da je reper Asap Roki, prevario Rijanu s dizajnerkom cipela Aminom Muadi, ona se oglasila putem društvenih mreža tvrdeći da su glasine lažne, te da nije planirala da priča ovim povodom ali s obzirom na to da su glasine otišle predaleko, morala je da uzme stvar u svoje ruke.

OTIŠLO JE PREDALEKO Oglasila se na mrežama dizajnerka sa kojom je reper navodno prevario trudnu Rijanu

Foto: Alo ilustracija

 

Oduvek sam verovala da neutemeljena laž koja se širi društvenim mrežama ne zaslužuje nikakav odgovor ili pojašnjenje, pogotovo ako je toliko podla. U početku sam pretpostavila da ovaj lažni trač, izmišljen s lošom namerom, neće biti shvaćen ozbiljno - započela je svoju objavu na Instagram storiju i dodala:

Međutim, u poslednja 24 sata podsetila sam se da živimo u društvu koje tako brzo govori o nekim temama bez obzira na činjeničnu osnovu, te da ni za šta ne postoji granica.

- Čak ni tokom onoga što bi trebalo biti jedno od najlepših i slavljeničkih trenutaka u životu - napisala je Muadi misleći na Rijaninu trudnoću.

OTIŠLO JE PREDALEKO Oglasila se na mrežama dizajnerka sa kojom je reper navodno prevario trudnu Rijanu

Printscreen

 

Amina je dodala da se oglasila zbog osoba prema kojima ima “veliko poštovanje i naklonost”, dok se Rijana i reper za sada nisu oglašavali tim povodom.

Podsetimo, novinar iz Pariza (@Louis_via_Roma) objavio je tvit koji je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, a u kojem je sam izneo tvrdnju da je trudna Rijana ostavila Asap Rokija zbog prevare.

NAJČUDESNIJA SUPRUGA, MAJKA I POSLOVNA ŽENA Dejvid Bekam čestitao svojoj lepšoj polovini rođendan emotivnom porukom (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading