MILIONERKA! Otkriveno kako Sara Džesika Parker zarađuje novac, a od cifre će vam se zavrteti u glavi!
EPA

Glumica Sara Džesika Parker koju trenutno gledamo u nastavku aktuelne serije „Seks i grad” koji nosi naziv „And just like that...” i danas dosta zarađuje od uloge Keri Bredšo. Ono što mnogi ne znaju da je Parkerova prava milionerka, i da danas ne bi imala ni centa da se ne ponaša potpuno suprotno od njene „Bredšo”. 

Naime, Sara više od milion dolara po epizodi zarađuje igrajući novinarku Keri Bredšo u seriji „Seks i grad”. Nastavak obožavane serije ima 10 epizoda, a računica je po svemu sudeći, odlična. 

Inače, ovo je veliki iskorak u odnosu na ono što je Parkerova dobijala za svoju drugu HBO seiju po imenu „Razvod” - „mršavih” 275.000 dolara po epizodi. Unosni su bili i filmovi „Seks i grad", piše „Celebrity Net Worth”. Da, čak i drugi, koji je dobio samo 15 posto pozitivnih glasova na kritičarskom portalu „Rotten Tomatoes, piše „Harpers bazar”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Prvi film ju je obogatio za 15 miliona dolara, a za drugi joj je uplaćeno čak pet miliona više. Od serije „Seks i grad”, koja se prikazivala od 1998. do 2004. godine, zaradila je oko 200 miliona dolara, a uz sve to i veliku slavu i popularnost.

Inače, Sara Džesika Parker je od prve tri sezone zaradila je oko 50 miliona dolara, dok je četrvrtoj postala i producent i te je njena zarada bila veća - skoro 3,5 miliona dolara. Sara je od „Seks i grada" zaradila prve milione, ali se milionerkom može nazvati tek zahvaljujući drugim poslovima u kojima je iskoristila svoje, sve popularnije ime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Zajedno sa suprugom i kolegom Metjuom Broderikom živi u kući u Njujorku koju je napravila tako što je kupila dve susedne zgrade i spojila ih u velelepnu vilu. Par je u ovo imanje uložio 34,5 miliona dolara, i veoma su uspešni u trgovini nekretninama. Pazarili su vilu od miliona dolara, preuredili je posle nekoliko godina prodali za 15 miliona.

No, ovde nije kraj spisku stvari koje donose Parkerovoj zaradu. Tu je i njen biznis sa cipelama koji je kompanija za ispitivanje tržišta Bloomberg nazvala „Imperija stila”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Inače, prema „Celebriti Net Worthu” vrednost glumičine imovine se procenjuje na oko 150 miliona dolara.

OVO JE ĆERKA NAŠE POZNATE GLUMICE! Prava je lepotica, retko se pojavljuje u javnosti, a evo kako izgleda! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading