Žika Jakšić
Alo!/Rajko Ristić
Žika Jakšić

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić
Saša Popović

Printscreen

Foto: Printscreen

Saša je potvrdio da se Žika nije pojavio na snimanju emisije i da je upravo korona razlog njegovog odsustva.

On je istakao da se Žika ponašao maksimalno odgovorno te da se podvrgao tesotvima i u izolaciji sačekao rezultate koji su nažalost potvrdili da je voditelj kultnog muzičkog takmičenja za veterane pozitivan na koronu.

 Kako bismo proverili ovu vest pozvali smo Žiku Jakšića.

- Uradio sam analizu krvi i test je bio negativan, sada čekam rezultate koji će stići večeras sa klinike "Dragiša Mišović", ostaje samo da sačekam kako bih bio siguran. Bio sam u kontaktu sa zaraženim osobama, tako da ništa nije isključeno - rekao je Žika za Alo.

Žika se nakon ovoga oglasio na Instagramu. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zika Jaksic (@zika.jaksic) on Jun 14, 2020 at 6:25am PDT

 -Dragi moji prijatelji, želim da vas obavestim da sam u četvrtak uradio prvi test krvi koji je pokazao da sam negativan a zatim isto veče uradio na privatnoj klinici PCR test i u petak ujutru dobio rezultate koji pokazuju slabije naznake virusa. Zbog sumnje na virus taj dan nismo išao na snimanje, već iotišao na Državnu kliniku "Dragiša Mišović" i ponovo uradio PCR test i zvanične rezultate ću dobiti večeras. Ja se osećam odlično i nemam nikakve zdravstvene probleme i nadam se da neće imati niko ko je ovih dana bio kontaktu sa mnom. Iako je virus dosta oslabio, za svaki slučaj preporučujem da uradite test radi vaše sigurnosti a i sigurnosti vašeg najbližeg okruženja - poručio je Jakšić.

Žika Jakšić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!