NAJBOLNIJA TAJNA PEVAČICE KOJA RAZARA DUŠU Tini Ivanović su punih deset godina branili da vidi sina: Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama...

I dalje ne može da zaboravi.

Tina Ivanović
Tina Ivanović, Foto: printscreen

Pevačica Tina Ivanović osvojila je estradu hitom "Bunda od nerca" i seksepilnim telom. Kada se pojavila skinula je sa trona sve koleginice neverovatnom figurom na kojoj su joj zavidele sve žene.

Ipak, iako uvek doterana i nasmejana, u sebi je čuvala najbolniju tajnu.

Naime, Tina je jednom prilikom javno progovorila o porodičnoj drami kroz koju je prošla i koja će joj uvek ostati bolna kada sina nije mogla da vidi 10 godina:

- Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom - govorila je Tina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tina Ivanović (@tina_ivanovic_official) on

- Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga. Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozio bicikl. Ne znam da li se seća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli - otkrila je Tina u potresnoj ispovesti.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi