Dragan Marinković Maca
Screenshoot Youtube
Dragan Marinković Maca

Screenshoot Youtube

 Foto: Screenshoot Youtube

Glumac i voditelj ove godine je jedan od domaćina Zadruge, otkriva kakav odnos ima sa učesnicima, a kakav sa njihovim fanovima.

- Dobro sam se snašao, radio sam to godinama unazad od Velikog brata, sa jedne i sa druge strane kamere. Ne ulazim u njihove životne probleme i imam veoma profesionalan odnos prema takmičarima - rekao je voditelj, a onda dodao kako izazova u ovom slučaju nije postojalo.

Dragan Marinković Maca

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

- Dovoljno sam autoritativan i profesionalan, tako da nisam imao nikakvu vrstu konflikta sa učesnicama, te samim tim nisam narušio odnos sa njima. Uvek gledam da mimoiđem svaku vrstu glorifikovanja pojedinca. Ne volim da biram ko mi je manje, a ko više draži - kazao je on.

- Ubijaju me po društvenim mrežama, ali nisam imao probleme kao neke moje kolege. Nikoga ne favorizujem, često mi se jave fanovi da pitaju „jesi li video ovo, jesi li video ono“, jer misle da pratim rijaliti 24 sata - priča glumac i za kraj otkriva da retko kada gleda televiziju, ali da voli da pogleda opuštajuće sadržaje.

Dragan Marinković Maca

Marko Metlaš/Alo!

 Foto: Marko Metlaš/Alo!

- U principu da se ne foliramo, retko imam vremena da pogledam nešto na televiziji. Volim da ispratim šta se dešava na kanalima kao što su „History“, „24 kitchen“... Nešto opuštajuće i lagano - zaključio je Dragan Marinković Maca.

Nadam se da ću uskoro sa suprugom menjati pelene

Maca je pre izvesnog vremena doživeo nemili događaj kada je njegova supruga Jovana Milić izgubila trojke, ali kako kaže uskoro se nadaju prinovi.

- Lepo nam je, ovo je već peta godina kako smo zajedno. Klinačke i neke pubertetske probleme smo prevazišli. Nisam lik koji će da govori u superlativu i posle da izađem sa tim da me je žena prebila. Prioritet nam je da se ostvari kao majka. Obožava moju decu i ona mora biti majka. Molimo se Bogu da sve bude kako treba, jer smo prošli kroz jednu agoniju kada je izgubila trojke - rekao je voditelj.

Kada mogu sportisti da glume, što ne može Sandra Afrika.

Maca

E-Stock

Foto: E-Stock

- Zamolio sam Sandru Afriku da odglumi tu ulogu. Ne ulazi u naš esnaf, niti mi u njen. Uskoro izlazi promo spot u okviru kojeg je Sandra otpevala glavnu pesmu. Ne mogu da se osvrćem na negativne komentare, psi laju, a karavani prolaze. Pun mi je kofer moralista i predrasuda. Ne igra žena Šekspira pa da mora da ima savršenu glumu - kazao je Maca.

Pročitajte još: