Jelena Švonja Đorđević
Intagram/Jelena Đorđević
Jovana Švonja

Instagram

Jovana Švonja, Foto: Instagram

Naime, Jovana, koja je početkom godine na svet donela dečaka, ponovo je uspela da privuče pažnju na sebe nakon što je na Instagramu objavila niz seksi fotki sa letovanja, na kojima pozira u prozirnoj haljini.

- Samo osam meseci nakon porođaja Jovana je uspela da vrati figuru i zapali društvene mreže - stoji u tekstu koji je objavljen na portalu britanskog tabloida „The Sun”, a koji je ilustrovan brojnim manekenkinim fotografijama.

Tako se u tekstu dalje navodi da je zgodna Novosađanka zagolicala maštu pratilaca kratkim videom u kojem pozira u providnoj haljini, ispod koje je nosila samo tange.

Jovana Đorđević u britanskom tabloidu

printscreen

Jovana Đorđević u britanskom tabloidu, Foto: printscreen

Inače, ovo nije prvi put da supruga fudbalera italijanskog Lacija osvane u stranim medijima, a pre nego što je postala gospođa Đorđević, o Jovani su pisali i italijanski tabloidi.

Podsetimo, Jovana se pre udaje za fudbalera Filipa Đorđevića bavila manekenstvom, a nakon što je rekla sudbonosno „da”, zgodna Novosađanka preselila se sa suprugom u Rim. Par je 2015. dobio ćerku Noel, a početkom godine i sina.