Mirka Vasiljević
Screenshoot Youtube
Mirka Vasiljević

Screenshoot Youtube

Mirka Vasiljević, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

MARIJA ĆE JE RAŠČERUPATI KAD ČUJE Siniša Kulić otkrio kolike je DUGOVE Miljana ostavila za sobom, a ono što je rekao o Zoli PROMENIĆE SVE!

UVREDE I PSOVKE NA RAČUN PREDSTAVNICE SRBIJE! Evo šta je Nevena Božović doživela nakon prolaska u finale Evrovizije! SRAMOTA!

PAPAGAJ, NEPRSKANE JABUKE, OBEZBEĐENJE, ČAŠA VODE Evo kakve zahteve najveće Balkanske zvezde imaju pred svoje nastupe! Neko baš PRETERUJE!

 

"Potpuno se slažem, ja ne razumem ko se ne slaže sa ovim. Ona je rekla ono što treba da kaže. Treba da se kaže sve što se misli, ali treba da se pronađe pravi trenutak", rekla je Vesna u emisiji "Ami Dži šou".

Vesna Zmijanac

Screenshoot Youtube

Vesna Zmijanac, Foto: Screenshoot Youtube

 

 

Komentari (3)

vota

15.05.2019 08:58

Ako se uda za coveka koji moze sve da joj priusti u zivotu treba sve da preduzme da on to i hoce,kao Mirka koja je usla u porodicu kojoj nikad nisu manjkali milioni ali i kultura autoritet i postenje.Ako se uda za nekog neradnika koji samo skida sa njene grbace pije kocka se danju spava nocu skita i trosi ono sto ona mukom zaradjuje pritom deca trpe a takvih je danas u velikom broju ne da netreba da mu cuti nego i da ostavi budalu.

mimi

15.05.2019 09:31

Njih dvoje su mladi ,i razmisljaju pogotovo on kao da su u skolskoj klupi

Branka

15.05.2019 10:26

Pametna mlada zena.Svaka joj cast.Cutanjem kad je sve puno besa i govorom u mirnoj situaciji pametna zena vodi svoju zajednicu u mirne i tople vode.Samo zene koje ne razmisljaju o ocuvanju svoje zajednice mogu brzopleto,da se upustaju u rasprave verujuci kako su jake i ne dozvoljavaju da ih neko maltretira ili sta vec,a bice maltretirane celog zivota jer ce se seliti iz jedne zajenice u drugu i vecito biti na drugom mestu.Zene koje umeju da precute u kriticnom momentu ce uvek biti cenjene .