PAPAGAJ, NEPRSKANE JABUKE, OBEZBEĐENJE, ČAŠA VODE Evo kakve zahteve najveće Balkanske zvezde imaju pred svoje nastupe! Neko baš PRETERUJE!

Neko je skroman, a neko...

Jelena Karleuša, Ceca, Lepa Brena
Foto: Nenad Vujanović/Dejan Briza/Alo!

Dok svetske zvezde imaju nerealne zahteve na svojim rajder listama, naši pevači su skromniji.

Minimalne zahteve ima Dragana Mirković, koja u svom bekstejdžu mora da ima samo vodu, baš kao i njene kolege iz "Leksington benda". Jedna od najskromnijih je i Ceca Ražnatović.

Dragana Mirković
Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Imam rajder-listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali što se tiče moje lične rajder-liste, da sad ja nešto posebno zahtevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više", izjavila je nedavno Ceca.

Ceca Ražnatović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kako bi posle nastupa povratila snagu, pored osveženja, Lepa Brena od organizatora traži i voće.

"Jednostavno, volim da se najedem svežih voćki. Nema nekog koje posebno preferiram, sve voće je puno vitamina i minerala, tako da mi ni u kom slučaju ne može naškoditi", otkrila je pevačica.

Lepa Brena
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Za razliku od njih Jelena Karleuša je zahtevnija. Ona je 2012. godine privukla veliku pažnju svojim spiskom zahteva za nastup na festivalu u Vrnjačkoj Banji. Od organizatora je tražila neprskane jabuke, svetski poznatu flaširanu vodu, grickalice bez glutena, ali i papagaja. Jelena je i za svoju garderobu imala posebne uslove, pa je tako zahtevala da soba u kojoj se presvlači nema prozore i da ispred njenih vrata ima obezbeđen parking. Ali ono što Karleuša uvek očekuje to je obezbeđenje.

Jelena Karleuša
Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi