Robert
V.Đ.
Sahrana Šabana Šaulića, vanbračni sin Robert

V.Đ.

Sahrana Šabana Šaulića, vanbračni sin Robert, Foto: V.Đ.

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Naime, Robert i Šaban se nisu videli godinama, jer prema Robertovima tvrdnjama, Šaban zbog porodice nije želeo nikakav kontakt sa njim. Ipak, tragičnu vest da je Šaban preminuo u saobraćajnoj nesreći Robert je veoma teško podneo.

 

Šaban Šaulić, sahrana

Marko Metlaš/Alo!

Šaban Šaulić, sahrana, Foto: Marko Metlaš/Alo!
Šaban Šaulić, sahrana

Marko Metlaš/Alo!

Šaban Šaulić, sahrana, Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Nisam zvao suprugu mog oca niti polusestre i brata. Bol je veliki, ali mi nikada nismo bili u kontaktu. Jednostavno, nismo imali nikakav odnos. Nije sada vreme da pričam na tu temu, možda ću nekada progovoriti, ali sada bi to bilo neumesno - zaključio je Robert.

Pokojni Šaulić je prvi put progovorio o vanbračnom sinu pre četiri godine, kada je priznao da on nije dete koje je nastalo iz ljubavi.

Gordana Šaulić

E-stock/bibiphoto

Gordana Šaulić, Foto: E-stock

- Napravio sam ga u mladosti, on nije dete iz ljubavi. Iskreno, nikada nisam ni uradio test da dokažem da li je on zaista moj sin. Ipak, plaćao sam mu alimentaciju do 18. godine, ali ga ne viđam - rekao je tada preminuli pevač.

Šaban Šaulić i Gordana Šaulić

Alo!/Dejan Briza

Šaban Šaulić i Gordana Šaulić, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Taj dečko ima 38 godina i suludo je očekivati da ga Šaban izdržava. Naša deca rade i sama se izdržavaju, pa je normalno da i on počne da brine o svojoj egzistenciji. Šaban je 1978. godine Robertovoj majci dao 100.000 nemačkih maraka da digne kuću za dete i priznao ga bez utvrđivanja očinstva. Dečku se očito ne radi, pa pokušava da stigne do finansijskih sredstava - izjavila je svojevremeno Goca.

Šaban Šaulić, sahrana

Marko Metlaš/Alo!

Šaban Šaulić, sahrana, Foto: Marko Metlaš/Alo!