Ana Šupić
Screenshoot Youtube
Ana Šupić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Svakog jutra, gledaoci "Pinka" što u vremenskoj prognozi u "Novom jutru", što u "Žikinoj šarenici", gledaju Anu Šupić, koja je karijeru započela 2014. godine.

PROČITAJTE I:

 

Ana Šupić je voditeljka vremenske prognoze koja oduševljava izgledom, talentom, dikcijom, ali i lepotom.

Svakog dana gledaocima poželi "dobro jutro", a od 2014. godine je deo ružičaste televizije. Do sada je radila informativu, tako i sa Jovanom i Srđanom, vremensku, "Žikinu šarenicu"...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ana_šupić (@ana_supic) on May 18, 2019 at 1:01am PDT

 

- Ljudi mi kažu da sam u vremenskoj prognozi i u "Žikinoj šarenici" potpuno drugačija osoba. U informativi morate da budete jasni i precizni, dok je druga forma opuštenija. Vremenska prognoza je moja prva ljubav, a ona zaborava nema. S druge strane, u "Žikinoj šarenici" sam uspela da se predstavim u drugačijem svetlu. Dolazak Žike Nikolića na Pink bio je momenat kad sam dobila šansu da pokažem da mogu sve. Prava Ana je ova u zabavnoj emisiji. Po prirodi sam vedra i nasmejana, pa sam zbog toga i završila na televiziji - rekla je ona nedavno za "Večernje novosti".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ana_šupić (@ana_supic) on Sep 10, 2017 at 4:08am PDT

 

Voditeljka se našalila i kako ništa ne može da je poremeti.

- Mene ništa ne može da poremeti kad nešto naumim, a kamoli vreme! Budući da vozim kabriolet dešavalo se da usred sunčanog dana pljusne kiša, pa moram da izbacujem vodu iz automobila - rekla je voditeljka. Ana je u srećnoj devetogodišnjoj vezi, a malo ko zna da je ona zapravo studirala ekonomiju, kojom se nikada nije bavila.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ana_šupić (@ana_supic) on Jul 14, 2019 at 9:08am PDT

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Goca Tržan zabranila Ivanu da viđa ćerku Lenu nakon rijalitija, evo šta se dešava sa alimentacijom!