Jelena Karleuša
printscreen
Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Jelena Karleuša

Printskrin Instagram

Jelena Karleuša, Foto: Printskrin Instagram
Jelena Divna

printscreen

Jelena Divna, Foto: printscreen

- Samo da vas pozdravim, i pitam kako ste? Kako vam se sviđa ovaj medijski linč nad jednom ženom?! Je l’ uživate, da li se lepo zabavljate? Da li se osećate bolje dok gledate, listate, klikćete, prepričavate i komentarišete. Baš mi je drago što podržavate nasilje nad jedno ženom, majkom dvoje dece. Bravo! - napisala je pevačica juče rano ujutru na svom Instagramu, ali je brže-bolje obrisala taj status.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedva čeka da zapali u Istanbul!

Jelena ima ugovoren nastup za 29. januar na ceremoniji MAC, gde će predstaviti novu pesmu. Posle tog nastupa, kako bi se oporavila i skupila snage za dalju borbu, otići će nakratko iz Srbije.

"Da nije tog nastupa, ona bi odmah otišla iz Beograda da se odmori, ali pošto je to ugovoreno još u decembru i to joj je prilika da promoviše novu pesmu, održaće dato obećanje i pojaviće se. Čim se to završi. ona će odmah da zapali u Tursku. Plan joj je da dve nedelje boravi u Istanbulu sa majkom i ćerkama, koje će biti na raspustu 14 dana u februaru", kaže izvor za „Alo!“.

Karleuša ima 2. februara koncert u Amsterdamu i 9. februara u Berlinu, a velika je šansa da će na oba ići upravo iz Istanbula i da se neće vraćati u Beograd do sredine februara, kada će, kako se nada, proći čitava galama oko porno-afere.

 

Komentari (3)

Lule

26.01.2019 10:55

Previse rendanja svakom naskodi, manje rendanja, ako bas rendana mora biti onda neka uskoci MAMA pa spase ceru od rendanja.

Tacika

26.01.2019 11:09

Super sto je smrsala, bila se natovila bas u poslednje vreme.

BB

26.01.2019 12:07

Hajde , Jelena! Izdigni se, TI SI JAKA ZENA! Ne znam zasto , ali ja ti VERUJEM! Nissm tvoj fan, ali smstrsm d si dobar covek! NAPRED , NE DOZVOLI NIKOME DZ DIRA ONO STO JE TVOJE!