Katarina Grujić, Luna Đogani
Printscreen
Katarina Grujić, Luna Đogani

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Luna joj je vrlo brzo odgovorila, a onda se rat nastavio.

"Ne može neko da se predstavlja kao pevačica kada to nije. Ne mogu da budem sa rijaliti pevačem u istom košu i ne mogu da dajem priznanje nekome ko izađe na binu i peva dva sata na plejbek sa laptopom. To nisu pevači! Kada budu imali bend i snimali ozbiljne pesme, tada mogu da budu u mom rangu, a do tada neka se ne blamiraju. Du*e im je zinulo za novac i za slavu, ali od toga se ne živi, niti će oni opstati u ovom poslu dugo", izjavila je Katarina Grujić, na šta je Luna odgovorila da nikome ne radi promocije, te zbog toga nije želela da ulazi u dalji konflikt sa pevačicom.

Katarina Grujić

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Kada je čula šta joj je Luna odgovorila, Katarina je nastavila kritike. Nije želela da ostane dužna mlađoj koleginici, te ju je još jednom žestoko potkačila.

"Ja uvek kažem da svako može da pokuša, njima je najlakše da kažu "ja ću biti pevačica", i ja kažem "super, budi pevačica". Onda ćemo videti ko će koliko trajati, kao moje starije ili mlađe koleginice. U ovom poslu treba trajati, imati nastupe, ulagati u karijeri, da vam uvek budu puni nastupi, da imate svoj bend, da pravite svoje pesme i da ste u biti umetnik. Tako da ja ostavljam ljudima da presude i videćemo za koju godinu gde se ko nalazi. Ali mislim da meni posle deset godina koliko trajem, ne može niko ništa da kaže loše", rekla je Kaća.

BONUS VIDEO:

Zavirite u luksuznu vilu Dijane Janković ovo do sada kamere nikada nisu zabeležile