Nikolina Pišek
Screenshoot Youtube
Nikolina Pišek

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Nikolina Pišek redovno objavljuje fotografije na Instagram, na poslednjoj fotki a u komentarima se našla gomila komplimenata, pohvala, ali i uvreda. Nikolina je rešila da ovaj put ne ostane dužna negativno nastrojenim ljudima.

PROČITAJTE I:

Nikolina Pišek

Screenshoot Youtube

 

 

Voditeljka je objavila fotografiju sa svojom ćerkom Unom Sofijom, a uvrede su se na Nikolinin račun prosto nizale.

"Plastika, Niki i njeno dokazivanje, kompleksi", "Skelet", "Uh što si ispala visoka još malo pa kao manekenka metar i žilet", samo su neki od negativnih komentara koji su se našli ispod voditeljkinog posta, međutim, ona je rešila da ovaj put odgovori.

"Jesam! I debela po potrebi", uzvratila je Nikolina.

Nikolina Pišek

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Nikolini inače na društvenim mrežama redovno pišu da se pretvara u voštanu figuru, da treba da promeni ličnu kartu jer više uopšte ne liči na sebe, a na skoro svakoj slici optužuju je i da koristi previše fotošopa.

PREPORUČUJEMO:

 

"Ovo sam zaista slučajno ja. Znam jer sam bila prisutna na snimanju... i super mi je jer sam ispala potpuno drugačije nego što ja sebe vidim. I ne, nisam toliko opterećena samom sobom, nego mi je samo zabavno. Uživajte u životu dok ga imate i ne ljutite se toliko na druge jer ne odgovaraju vašim previsokim standardima. Gadna sam i što sad?! Preživećete", napisala je ona svojevremeno na Instagramu.

Nikolina Pišek

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!